Kizuhant egy 31 éves férfi szombat este egy 9. emeleti lakás ablakából az újbudai Alíz utcában. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni

Gyorsan terjedt a rossz hír

Szombaton sok rendőrautót láttak az arra járók az Alíz utcában, ahol az a hír terjedt, hogy valaki kiugrott az ablakon. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel

„Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja” – tájékoztatta tömören a BRFK a Telexet.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Másokat is veszélyeztetnek

„Emberek! Az ugrálással, vonat/metró elé fekvéssel másokat is veszélyeztet, aki ezt teszi! Értse már meg mindenki!” – írta egy dühös hozzászóló az interneten a történtek után. „Ha valaki kilátástalan helyzetben van, akkor sem az ugrálás a megoldás. Csak a családjának csinál csak fájdalmat. Ha meg adóssága van, a gyerekei törleszthetik. Ez gyávaság” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Kiugrott a hatodikról

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy idős férfi csütörtök este úgy döntött, önkezével vet véget az életének: Kiugrott egy társasház hatodik emeletéről Budapesten az Örs vezér térnél.

A mentősök mindent megpróbáltak

Az eset után riasztották a mentőket, akik hamar a helyszínre siettek. Bár megpróbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel. Már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Búcsúlevelet is írt

Azt, hogy nem baleset vagy idegenkezűség történt, egy hátrahagyott búcsúlevél bizonyítja. A férfi azt követően ugrott ki a lakása ablakából, hogy nem látott már más kiutat az élethelyzetéből.

Beteg volt

Pált szerették a lakók, senkivel sem volt rosszban. Vélhetőleg azért döntött így, mert súlyos beteg volt. Állapota egyre rosszabbra fordult, és elképzelhető, hogy már nem tudta tovább elviselni a szenvedést.

Érdeklődő rendőrök

A lap számára az egyik szomszédja elmondta, a rendőrök elözönlötték a környéket. Megkérdezték a lakókat, hogy volt-e valamilyen előzménye a tragédiának. Elmondása szerint nem is sejtették, hogy erre készül az idős férfi, mert akkor megpróbálták volna lebeszélni a tervéről.

A nővérével lakott a társasházban

A tragikus sorsú Pál a nővérével lakott a hatodikon. A néhai férfi testvére elmondta a lap számára, hogy nagy szeretetben éltek ők ketten. Rákos volt a testvére, de amiben tudta, segítette.

Tragédiák egymás után

Jelentősen megszaporodott a hasonló esetek száma a közelmúltban. Néhány napja egy ukrán férfi a 13. kerületben ugrott ki egy hotel második emeletéről. A rendőrség kizárta, hogy idegenkezűség történt volna. Egy családapa az egyik reggel még elkísérte iskolába a tíz év körüli kislányát. Ezt követően írt egy búcsúüzenetet, majd felkapaszkodott a 8. emeleti erkélyük peremére, és leugrott. Esélye sem volt a túlélésre. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív