Öt év házasság és hét együtt töltött év után válik a férjétől Sydney van den Bosch. A hírt a Szerencskerék háziassszonya maga is megerősítette.

Valami elromlott

A csinos műsorvezető pár hónappal ezelőtt pedig még arról beszélt, akár a családalapításra is készen állna, ám mostanra úgy tűnik, valami végleg megromlott közte, és focista férje, Egerszegi Tamás között. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A válás mellett döntöttek

Az az igazság, hogy ha az ember beszél a jó dolgokról akkor életszerű, hogy beszél a rossz dolgokról is. És bármennyire is nehéz kimondani, el fogok válni” – vallotta be Sydney a könnyeivel küzdve a Tények Plusz műsorában.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elmentek egymás mellett

A modell arról is beszélt, válásuk egyáltalán nem mondható viharosnak, nem voltak nagy viták, valójában arról van szó, szép csendben és fokozatosan elmentek egymás mellett.

Nem működött

Sydney azt mondja, egy ponton egyszerűen rájöttek, valami nem működik és inkább elengedik egymás kezét. „Olyanok vagyunk mint a tűz és a víz, és ahogy telt-múlt az idő, teljesen elmentünk egymás mellett, ő jobbra, én balra” – mondta a szépségkirálynő, aki hozzátette: helyzetüket nagyban nehezíti, hogy a családjaik között nagyon jó a viszony, ennek ellenére mindenben támogatják őket.

Túl sok minden történt velük

A Szerencskerék háziasszonya azt mondja, az együtt töltött évek alatt túl sok minden történt velük, ami, ha nem is szándékosan, de befolyásolta a kapcsolatukat. „Túl sok minden ért minket” – mondta, majd kiemelte: most az egyetlen mentőöve, hogy lehetőséget kapott a Dancing with the Stars műsorában, ahol igyekszik majd minél jobban teljesíteni.

Dudás Mikiék is válnak

A sztárok körében az elmúlt időszakban megszaporodtak a válások, Dudás Miki például alig pár napja jelentette be, hogy válik a feleségétől, Szigligeti Ivettől. „Drága Barátok, drága követők! 9 év után sajnos Ivett-tel külön folytatjuk. A gyerekek persze közösek és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön: már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk az elején. A jó kapcsolat megmarad a gyerekeket felváltva neveljük” – írta pár nappal ezelőtt, az Instagramra feltöltött sztorijában Dudás Miki.

Király Viktorék is válnak

Itt, a BudaPestkörnyéke.hu oldalán is megírtuk, hogy Király Viktor és a felesége, Virág Anita is a válás mellett döntöttek. Arról, hogy Király Viktorék házassága zátonyra futott még év elején kezdtek el cikkezni a lapok. Információk szerint az énekes felesége, Virág Anita a közös gyermekükkel ki is költözött a szadai házukból, ám ennél több dolog sokáig nem derült ki. Az édesanya azonban nemrégiben beismerte, már több mint egy éve külön élnek Viktorral.

Próbálkoztak

A részletekről feltehetően azért nem beszéltek, mert eleinte ők sem tudták, végleges-e a döntésük. A pár hosszú időn át küzdött azért, hogy rendbe hozzák a dolgokat egymás között: közös családi programokat, romantikus vacsorákat szerveztek, pár napra még Isztamulba is elutaztak, ám úgy fest mégsem sikerült megoldani a problémákat.

Tóth Gabiék válása

Az utóbbi időszak legbotrányosabb válása, azonban valószínűleg Tóth Gabi és Krausz Gábor nevéhez köthető. A páros hat év után döntött úgy, külön folytatják, a szakítás oka pedig feltehetően az, hogy Gabi összejött a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, akivel azóta már nyilvánosan is felvállalta kapcsolatát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Sydney van den Bosch – Forrás: TV2