Újabb vasúti tragédia történt: pénteken délután halálra gázolt a vonat egy embert Óbuda és Solymár között.

Tragédia Óbuda és Solymár között

Halálra gázolt a vonat egy embert péntek délután Óbuda és Solymár között. A Mávinform tájékoztatása szerint az esztergomi vonalon meghosszabodhat a menetidő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pilisvörösvárról indult a vonat

A Mávinform Facebook-oldalának tájékoztatása szerint a Pilisvörösvárról Rákosra közlekedő S76-os vonat ütött el egy embert.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Csak egy vágányon közlekednek a vonatok

A helyszínelés ideje alatt ezen a szakaszon csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért várható menetidő-növekedés.

Változások a menetrendben

A történtek miatt az S76-os vonatok csak Rákos és Óbuda között közlekednek. A Rákosról Pilisvörösvárra 15:05-kor induló S76-os és a Pilisvörösvárról Rákosra 15:52-kor és 17:22-kor induló S76-os járat nem közlekedik.

Kimaradó járatok

A Nyugati pályaudvarról 15:51-kor Esztergomba induló Z72-es vonat (2046) nem közlekedett és ugyancsak kimarad az Esztergomból 17:35-kor a Nyugati pályaudvarra induló Z72-es vonat is.

Tragédia a síneken

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy borzasztó tragédia történt hétfőn éjfél körül Óbudán. Egy fiatal férfi vetett véget az életének a vasúti síneknél a III. kerületi Pók utcánál.  

A vonat elé vetette magát

A Bors információi szerint egy 30 év körüli férfi felsétált a peronra, megvárta a következő vonatot, majd gondolkozás nélkül levettette magát elé. 

Nem tudott megállni a vonat

A vonat vezetője valószínűleg végignézte a történteket, de már ő sem tudta megakadályozni a balesetet.

Busz és vonat ütközött

Személyvonat és kisbusz ütközött össze egy vasúti átjáróban vasárnap délután Hajdú-Bihar vármegyében. A személyvonaton húsz ember utazott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció.