Fehér Tibor, ismertebb nevén Beat 25 évig élt házasságban feleségével. Két gyermekük van, akiket közösen neveltek, ám a januári Fekete Vonat nagykoncert előtt otthagyta a családját.

Új életet akart kezdeni

Beat a januári koncert előtt otthagyta családját. A zenész sorsa azonban nem úgy alakult, ahogy várta, amiben közrejátszhatott az is, hogy végül nem azt az összeget kapták a fellépők, mint amit reméltek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiborult a zenész

Márciusban egy élő videóban korábbi zenésztársát, L.L. Juniort tette felelőssé azért, mert nem annyi pénzt kapott, mint amennyivel kalkulált. Feleségét azzal vádolta, hogy a február végén számára átutalt 800 ezer forintos jogdíjat elvette tőle.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kitálalt Beat felesége

A zenész felesége ezután úgy döntött, tudatja a nagyvilággal, mi történt a koncert előtt. Fehér Tibor ugyanis otthagyta a családját, állítása szerint az értékeket is magával vitte, és egy fiatal nővel kezdett új életet.

Beat a zenélésre akar koncentrálni

Az ordítozós élő videók elmaradtak az utóbbi időben. Beat felesége a saját életét éli, nem alkotnak már többé egy családot – árulta el egy közös ismerősük a Ripost számára. Azt mondta, hogy nem a nyilvánosság előtt akarják rendezni a vitás kérdéseket.

Nem gondol Beat felesége a férjére

Tünde az eddig is velük lakó unoka mellett most a második unoka érkezésére készül. Éppen ezért nincs is ideje arra, hogy a férjére gondoljon. Állítólag nem is akarja látni Beatet, nem áll szándékában a békülés.

Fehér Tibor pedig ezt szeretné

A zenész a lap információi szerint megbánta, hogy olyanoknak okozott fájdalmat, akiket mindennél jobban szeret. Hiányzik neki a régi élete, a felesége, a családja. A közösségi médiában közzétett bejegyzései is egytől egyig erről árulkodnak.

Márciusban mélypontra került

Beat már tavaly ősszel elköltözött a családjától. Abban bízott, hogy az Aréna-koncertet követően egyenesbe jön az élete. Azt remélte, 10 millió forint üti a markát, ám végül ezt az összeget nem kapta meg.

Szobafestőként vállalt munkát

Az idei évben a barátai segítették ki. Náluk húzta meg magát, egyiküknél aludhatott, másikuk munkát adott neki. Márciusban arról számolt be a Fókusz számára, hogy szobafestőként dolgozik.

Ezért volt bukás a koncert

A Fekete Vonat zenészei teltházas koncerttel számoltak. Azt remélték, hogy állami támogatással, ingyen tudják igénybe venni a koncert helyszínét. Ebben az esetben a zenészek fejenként 20 millió forintos gázsit kaptak volna.

Másként alakult az élet

Végül nem kelt el a jegyek 100%-a, sokan ingyen, tiszteletjeggyel voltak ott, csalóka volt tehát az, hogy látszólag teltház volt. Kiderült, hogy a helyszínért is kénytelenek voltak fizetni, ráadásul szponzorból sem volt annyi, mint amennyit reméltek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Beat – Forrás: Fem3