A szigetszentmiklósi rendőrök elfogták és kihallgatták azt a 16 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint egy padot rongált meg a városban.

A rendőrök szúrták ki

A gépkocsizó járőröknek egy szigetszentmiklósi parkban lévő megrongált pad szúrt szemet 2022. január 7-én kora este. A közelben négy fiatalembert láttak mászkálni, akik a rendőrautót megpillantva futásnak eredtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Rongáló, kiabáló fiatalok

Hamar kiderült, nem az esti testmozgás miatt vették gyorsra lépteiket, a rádióforgalmazásba már érkezett is a jelzés a parkban rongáló, kiabáló fiatalokról.

A 16 éves kamasz vitte a balhét

A helyi rendőrök a fiúk után mentek, elfogták, majd előállították őket, mindenkit kihallgattak. Az egyik 16 éves kamasz vitte a balhét, kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Ez is érdekelhet:

Megbánta

A fiú gyanúsítás ellen panasszal nem élt, kiderült a többiek csak csitítani próbálták, nem sok sikerrel. Tettét megbánta, számolt be róla a police.hu.

Fotón a megrongált pad:

Eljárás indult

A fiatal ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu