Megműtötték a TNT zenekar tagját, Zuber Krisztiánt. A zenész azóta jól érzi magát, de valószínűleg soha nem fog teljesen meggyógyulni.

Kiújult a szívbetegsége

A TNT zenekar énekesének, Intinek nemrégiben újult ki gyermekkori szívbetegsége. Napokig a Honvédkórházban feküdt, ahol számos kivizsgáláson esett át. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokasodó panaszok

A kórházba kerülése előtt egyre sokasodtak Inti panaszai. Hamar elfáradt, nehezen kapott levegőt. Először azt hitték, ez csak a dohányzásról való leszokás miatt van, de amikor szakemberhez fordultak, kiderült, hogy nagy a baj.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Párja beszélte rá a vizsgálatra

A zenész párja, Sáfrány Emese unszolására kereste fel az orvosát, majd kiderült, szívelégtelensége van. Szívkatéterezést hajtottak végre rajta, és kiderült: élete végéig gyógyszereket kell szednie.

„Nem fogok teljesen meggyógyulni!”

Zuber Krisztián ma már jobban van, és elhagyhatta a kórházat, sőt, már színpadra is állt azóta. „Szerencsére minden rendben és nem romlott azóta az állapotom. Nem is javult sajnos. Valószínűleg sosem leszek már olyan, mint újkoromban, nem fogok teljesen meggyógyulni – mondta el a Borsnak.

Nyugodtabban él, mint korábban

A zenész hozzátette: járnak fellépni, zenélnek, persze már egy sokkal nyugodtabb módon, mint korábban. Az orvos azt mondta, hogy minden rendben van, így nem fél. Oda kell figyelnie magára, hogy minden rendben legyen, de ez amúgy is egyértelmű.

Körözte a rendőrség

Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta, körözte a rendőrség a TNT zenészét.  A rendőrségi nyilvántartás szerint Zuber Krisztián ellen ittas vezetés miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Önként jelentkezett a rendőrségen

Később a zenész önként jelentkezett a rendőrségen, és kiderült: egy 2018-as ügy miatt került fel a körözött személyek listájára. Akkor ittas vezetésen kapták, amit egy pénzbüntetéssel megúszott, ám elfejtette befizetni a kirótt bírságot.

Se energia, se anyagi forrás

„A gond az volt, hogy bár kiküldték a csekket, egyszerűen elfeledkeztem róla. Arról nem is beszélve, hogy a pandémia kellős közepén nem ez volt az első dolgom. Mivel nem voltak fellépések, koncertek így nem nagyon volt bevételem, és a családomat kellett eltartanom. Se energiám, se anyagi forrásom nem volt, hogy befizessem a büntetést, ezért maradt el” – nyilatkozta akkor.

Rögtön fizetett

A zenésznek ezután jelezték, hogy körözést adtak ki ellene, ő pedig azonnal össze is szedte a pénzt és befizette a még korábban kiszabott összeget. „Azt mondták, hogy van egy kis átfutási idő, de délelőtt már le is került a parancs a honlapról. Nem volt jó érzés ezzel szembesülni, de bárki hibázhat, én pedig tisztáztam a nevemet” – árulta el a zenész, aki megbánta, hogy alkohol fogyasztása után ült autóba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Inti. Forrás: TV2