Újabb jelek utalnak arra, hogy Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata néhány héttel a kisfiuk születése után zátonyra futott. Lapinformációk és szemtanúk elmondása szerint az egykori válogatott sportoló már el is költözhetett a párjával közös lakásukból. A gyermekeitől azonban nem szakad el.

Nem mutatkoznak együtt

Több hír is érkezett arról az elmúlt hetekben, hogy válságba kerülhetett Dudás Miki és Szigligeti Ivett házassága. Egyik fél sem akart nyilatkozni a kapcsolatukról, de azóta sem mutatkoznak együtt sem a médiában, sem közösségi oldalaikon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elzárkóznak a közös fotózásoktól

A Blikk információi szerint az elmúlt időszakban többen is keresték őket közös családi riportok, fotózások, forgatások miatt, ám míg korábban szívesen vállalták a felkéréseket, most határozottan elzárkóznak tőle.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A szomszédok szerint történt valami

A cikk szerint több olvasó is megkereste a lapot, és arról számoltak be, hogy Miki már hetek óta nem él a család közös lakásában. Az utóbbi időben Ivett egyedül megy sétálni a gyerekekkel. Miki a kislányt gyakran elviszi, hogy felesége nyugodtan tudjon a picivel foglalkozni.

Szűkszavú sztárpár

Dudás Miki kérdésünkre azt mondta, minden rendben, de nyilatkozni nem szeretne, Ivett pedig csak annyit nyilatkozott, hogy nem kíván beszélni a kapcsolatukról. A volt válogatott kajakos környezetéből többen is megerősítették a hírereket arról, hogy a sztárpár már nem él egy fedél alatt.

Meglepődtek a barátok

Dudás egyik ismerőse úgy fogalmazott: nagyon meglepődött a történteken. Miki ugyanis azt mondta: boldog, hogy ismét édesapa lett, de mindezt beárnyékolja az a tény, hogy elköltözött Ivettől.

Tizenöt évesen szülte

Néhány hete a BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Dudás Miklós édesanyja 15 éves volt, amikor őt a világra hozta. Mindezt egy Instagram-sztoriban árulta el a korábbi élsportoló. A világbajnok kajakozó és Szigligeti Ivett második gyermeke a közelmúltban született meg, a sportoló pedig nagyon büszke arra, hogy gyermekeik dédszüleiket is ismerhetik. 

Örül a nagy családnak

„Nagyon örülök, hogy ilyen nagy családom van, és ismerhetem az összes nagymamámat! Ennek részben az az oka, hogy anyukám tizenöt évesen szült” – fogalmazott a 24 órán keresztül elérhető történetében.

Nem követte a hagyományokat

Ő azonban nem követte a családi hagyományokat, ugyanis 28 éves volt, amikor első gyermeke, Nara megszületett. A család a napokban tovább bővült: kedvese, a modell Szigligeti Ivett egy kisfiúval ajándékozta meg az egykori élsportolót. A baba a Miló nevet kapta.

Sikeres modell az anyuka

Miklós párja, Szigligeti Ivett 2014-ben jelentkezett először a Magyarország szépe versenyre, ahol a felkészítőtáborban, a Miss Beauty Face alversenyen harmadik helyezett lett. A döntőben bejutott a Top8 közé. 2016-ban újra jelentkezett a Magyarország Szépe versenyre, majd ismét bekerült a döntőbe, és az első ötben végzett. 2020-ban szerepelt párjával együtt a Nyerő páros című showban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dudás Miklós kajakosként a világbajnoki címig jutott. Fotó: kajakkenusport.hu