A Corvin Dumaszínház négy csillaga biztosan megnevetteti a nagyérdeműt, ahogy a Vámpírok bálja a Pesti Magyar Színházban is remek szórakozást ígér. A könnyedebb műfajok kedvelőinek pokrócon heverős, lágyan ringató dallamokban utazós programokat ajánlunk.

Dumaszínház négy sztárfellépővel a Corvin Dumaszínházban

A Szomszédnéni Produkciós iroda szervezésében a jókedv garantált. Kovács András Péter, Beliczai Balázs, Janklovics Péter, Musimbe Dávid Dennis egy estére elfeledtetik a közönséggel a hétköznapok szürkeségét.

Stand-up comedy

Kép forrása: dumaszinhaz.hu

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Egész estés vidámság

Four Stars, vagyis a négy csillag kétórás előadásában arra is fény derülhet, mit kell tennünk a védettségi igazolvánnyal.

Olasz dalest a biatorbágyi Zeneudvarban, július 20-án

A biatorbágyi Kreatív Zenei Műhely által szervezett koncerten a csodálatos olasz dalok mellett elhangzanak felemelő zongoradarabok és irodalmi alkotások is. A szabadtéri színpad a Füzes patak mellett, a domboldalban található, érdemes pokróccal készülni!

Budapesthez közel

A biatorbágyi helyszín megközelíthető Budapestről busszal, vonattal, gépkocsival az M1-es autópályán keresztül is.

Vámpírok bálja Pesti Magyar Színházban

Roman Polanski eredeti, nagy sikerű színpadi rendezését nemzetközi alkotógárdával, új köntösben állította színre a PS Produkció a Pesti Magyar Színházban, július 20-án este látható.

Mára már kultikussá vált vámpírparódia

Kalandokkal fűszerezve

A minden ízében különleges, fanyar humorú, lenyűgözően látványos, lehengerlően lendületes musicalbomba eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Kiss Ádám és Dombóvári István – Forrás: Dumaszínház.hu