Szűcs Csaba arról is beszámolt, hogy a színésznő házának már új tulajdonosa van, akik nagyon vigyáznak mindenre és semmit sem változtattak meg.

Hétfőn lesz halálának évfordulója

December ötödikén lesz a kétéves évfordulója annak, hogy elhunyt a legendás színésznő. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt egy ország zárta a szívébe, amikor 1962-ben, mindössze 22 évesen eljátszotta Noémi szerepét Az aranyemberben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az egyik legsikeresebb színész volt

Onnantól kezdve sikert-sikerre halmozott, a közönség szeretete mellett több mint egy tucatnyi díjat kapott a munkássága elismeréseként, valamint rengeteg tévés és színházi produkcióban szerepelt. Felsorolni szinte lehetetlen lenne mindet, annyira foglalkoztatott művész volt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megindító évfordulók

Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgóval több mint öt évtizeden át éltek békében, szeretetben. A színésznő férje halála után alig öt hónappal a színésznő is örökre lehunyta a szemét. Fiuk, Szűcs Csaba mostanra már elfogadta, hogy a szülei már fentről vigyáznak rá, de az évfordulók még mindig megindítóak a család számára.

Unokájuk is tudja, kik voltak nagyszülei

„Még mindig nagyon közelinek tűnik az az időszak, amikor édesapám elvesztése után próbáltunk lelket önteni belé. Hihetetlen, hogy már két év eltelt…” – mondta el a Blikknek Szűcs Csaba. A legendás házaspár egyetlen gyermekének két fia született. Csabi, a nagyobbik már felnőtt férfi, aki méltó módon őrzi a nagyszülei emlékét, kisfia, Zsombor pedig csakugyan tisztában van azzal, kik voltak a nagyszülei.

Felismeri nagymamáját a tévében

„Amikor kilátogatunk Zsomborral a temetőbe, mindig emlegeti, hogy itt pihen a gödöllői mama és papa. Hálás vagyok a sorsnak, hogy a szüleim még ismerhették őt, és bearanyozta a mindennapjaikat. Ha meglátja a nagymamáját a tévében, rögtön felismeri” – mesélte Csaba.

Ma már meg tudja nézni édesanyja munkáit

Azt nem tagadja, hogy egy időben képtelen volt visszanézni vagy hallgatni édesanyját a tévében, de ez mára megváltozott. „Emlékszem, rövid idővel a halála után megnéztük Zsomborral a Szépség és a Szörnyeteget. El is felejtettem, hogy édesanyám szinkronizálta benne a gardróbot.”

Alig várja, hogy együtt filmezhessen kisfiával

„Ahogy meghallottam, képtelen voltam parancsolni az érzéseimnek, az utóbbi időben viszont már nincsenek ilyen jellegű gondjaim. Várom, hogy a kisfiam abba az életkorba lépjen, amikor már együtt nézhetjük nagymamája alkotásait” – mondta Csaba.

Eladták a házat

A korábbi híresztelésekkel ellentétben szülei máriabesnyői házát nem dózerolták le. Sőt…. „Nyugodt szívvel megyek arrafele, mert a ház nagyon jó kezekbe került. Egy szimpatikus házaspár vette meg, akik kutyákkal is foglalkoznak és imádják a növényeket.”

„Anyukám mosolyogva nézi fentről az otthonát”

„Semmit nem változtattak sem az épületen, sem a kerten. Úgy ápolják édesanyám legendás növényeit, mint ahogyan ő tette. Biztos vagyok benne, hogy anyukám mosolyogva nézi fentről az otthonát, hogy milyen szépen vigyáznak rá” – zárta a szavait Szűcs Csaba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt kép: MTI.)