Rettegésben és fogságban tartotta élettársát az a férfi, aki rendszeresen bántalmazta is az asszonyt. A monori rendőrök kapták el a férfit, miután a nő egy fogorvosi rendelőben segítséget kért.

Közös életnek indult

Az esetet a Budapest Környéki Törvényszék ismertette, aki szerint a nő és a férfi márciusban létesített élettársi kapcsolatot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elkezdte verni

Miután Budapestre kötöztek a férfi többször is bántalmazta a nőt, aki ezért haza akart költözni a szüleihez. Amikor a férfi megtudta életveszélyesen megfenyegette a párját és megtiltotta neki, hogy elmenjen tőle.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Benyugtatózta

Tavasszal a férfi ismeretlen hatóanyagú szert adott az asszonynak, amitől az elkábult és ekkor Németországba vitte. Ott egy ismerősük lakásába költöztek.

Nem engedte ki a lakásból

Ott tartózkodásuk során a férfi bezárta egy lakásba és sehova sem engedte elmenni. Mindeközben rendszeresen bántotta és életveszélyes fenyegetésekkel tartotta félelemben.

Lényegében megerőszakolta

Később visszaköltöztek Magyarországra, mert az agressziv férfi összeveszett a szállást biztosító ismerősével. Azonban a nőt ekkor sem engedte el, sőt, az ügyészség szerint még „erőszakkal szexuális cselekményre kényszerítette párját”.

Egy trükkel és bátorsággal szabadult

Pár nappal ezelőtt a nő azt mondta, hogy fogorvoshoz kell menjen, ide egy közös ismerőssel elengedte a férfi, de az asszony az egészségházban, segítséget kért az ott dolgozóktól, akik értesítették a rendőrséget.

Őrizetben tartják

Figyelemmel a több hónapos eseményekre a férfit letartóztatták és is engedték el. Mivel a védő nem volt jelen a bíróság döntésénél, ezért a végzés nem végleges, de végrehajtható.

Ez érdekelhet

Megkínozta, megerőszakolta és több hétig bezárva tartotta exbarátnőjét egy miskolci férfi.

Címlapfotónk illusztráció