Eltűnt az idén januárban elhunyt Gesztesi Károly házának a hirdetése. A színész gyermekei négy hónappal ezelőtt hirdették meg a luxuslakást.

Mérsékelték az árát

Gesztesi gyerekei először 210 millió forintért árulták a néhai színész otthonát, majd pedig 189 millió forintra mérsékelték az árát.

Nem tudták eladni

Blikknek a színész 19 éves fia Márkó elmondta, hogy nem adták el az ingatlant, a hirdetést visszavonták elsősorban a járványhelyzet miatt.

Ott élnek a házban

Márkó édesanyjával és két édestestvérével a 17 éves Dáviddal és a 11 éves Áronnal él a 217 négyzetméteres kétgenerációs villában.

EZ IS ÉRDEKELHET!

“Egyszerűen bekattant” – Ez vezethetett a 18. kerületi tragédiához, ezért ölhette meg anyját és annak élettársát Sándor

Közösen döntöttek a jegelés mellett

“Később még meghirdetjük, de még nem tudjuk, mikor. Amikor majd úgy gondoljuk, de arról is közösen egyeztetünk” – mondta Márkó a Blikknek.

Az öt testvér közös döntése

Hozzátette, hogy az öt testvér, tehát Gesztesi másik két házasságából született gyermekével Mátéval és Pankával együtt döntöttek a jegelés mellett.

A gyerekek öröklik a vagyont

Gesztesi öt gyermeke örökli a vagyont, ők, illetve jogi képviselőik teljes egyetértésben írták alá a hagyatékátadó végzést, amelynek az ingatlan a legnagyobb tétele, de egy értékes gépjárműt is hagyott hátra a színész.

Nem volt vita

“Példaértékű és Karcsi emlékéhez méltó megegyezés született. Tragikus halála után hátrahagyott örökségéből mind az öt gyermeke teljesen egyforma arányban részesült. Az egyeztetés során sem vita, sem ellentétes akarat nem volt, de még ellenvélemény sem, inkább csak döbbenet és szomorúság, hogy ennek így kellett történnie. A közjegyző végzését mindannyian tudomásul vették és elfogadták” – mondta a Blikknek dr. Borbély Zoltán, aki Gesztesi jó barátja volt.

Kiemelt kép: Gesztesi Károly