Magda című filmmel jelentkezett újra Vitray Tamás. A legendás tévés 91 évesen vág bele egy olyan projektbe, amit ráadásul saját maga fog finanszírozni.

91 éves újrakezdi

A Média1 cikke szerint a legendás tévés egy harminc évvel ezelőtti interjúalanyát kereste fel a 91 éves televíziós legenda, Vitray Tamás, és forgatott vele új riportfilmet „Magda” címmel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Saját pénzből finanszíroz mindent

Vitray mindent saját pénzből finanszírozott és amit lehetett, mindent saját maga is csinált a film készítése közben. A többit pedig baráti segítséggel oldotta meg, írta a portál.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

AZ MTVA nem vesz róla tudomást

A legendás televíziós személyiség azt mondta, hogy az MTVA már nem vesz róla tudomást. Így azzal válaszolt, hogy a készülő produkcióját nem is viszi oda.

Még az archívumból is törölni akarják őt

A Fortepan és az MTVA között kirobbant vitában a közmédia töröltetni igyekszik, többek között Vitray Tamást és más tévés személyiségeket ábrázoló fényképeket a Fortepanról

Felvillanyozta az új munka

Bár az újbóli munka mint mondja „minden volt, csak nem unalmas” és „hihetetlen öröm volt” számára ismét dolgozni, Vitray Tamás nem biztos benne, hogy rendszeresen jelentkezne újabb riportfilmekkel.

Itt a Magda című filmje

Vitray tavaly beszélt a vállásról

Ahogy korábban a budapestkörnyéke.hu is megírta, nem tudni, hogy a 32 éves kapcsolatukat miért bontották fel, hiszen a legendás műsorvezető akkor 87 éves volt, míg a színésznő 71. „Minden elismerés, ez is. Hogy micsoda egy kiváló pasi vagyok, aki 87 évesen elválik. Mondhatták volna azt is, hogy miért nem tudott megmaradni a fenekén egy öregember, aki tudta, hogy előbb-utóbb ápolni kell, gond van vele. Be szokták adni az ilyeneket öregotthonba, majd befejezik” – fogalmazott Vitray.

Életre-halálra ment

A médiaszemélyiség azt is őszintén elmondta, hogy egyetlenegy dolog volt fontos, hogy minél előbb elváljon. Életre-halálra ment az az időszak. Vitray szerint, ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a hibást.

Betöltötte a 90-et

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról, hogy Vitray Tamás november 5-én ünnepelte 90. születésnapját. A riporter generációk számára volt családtag, a hangja, a tudása, a felkészültsége megannyi sport-és kulturális műsorban szórakoztatta vagy épp gondolkodtatta el a nézőket. A Kossuth-díjas, kiváló művész, a Magyar Televízió örökös tagja jól érzi magát és a mai napig dolgozik.

21 olimpiáról közvetített

Összesen 21 téli és nyári olimpiáról közvetített és a Magyar Televízió archívumában nagyjából 4000 műsorát tartják számon. 46 magyar olimpiai arany kommentátora volt. De megérte az 1986-os mexikói futball-vb nagy traumáját, a szovjetek elleni 0-6-ot is.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.