Baleset miatt késnek a vonatok a ceglédi és a lajosmizsei vonalon; a Nyugati pályaudvarról Monorra tartó szerelvény szombat délután elgázolt egy embert a Róbert Károly körúti felüljáró közelében – közölte a Mávinform.

Kimaradó vonatok

A baleset miatt akár 30 perces késésekre is kell számítani a helyszínelés ideje alatt, és akár vonatkimaradások is lehetnek a ceglédi és a lajosmizsei vonalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy vágányon

A Máviform azt írta: A baleseti helyszínelés ideje alatt – várhatóan 16-17 óráig – a Nyugati pályaudvar és Zugló között a vonatok csak egy vágányon közlekednek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Normalizálódik a helyzet

15 órától az S50-es és S21-es vonatok ismét a teljes útvonalon járnak, a délutáni órákban fokozatosan áll helyre a menetrend a ceglédi és a lajosmizsei vonalon. 

Ez is érdekelhet

Autóbaleset Zalaegerszegen

Három személyautó karambolozott a 74-es főút 48-as kilométerénél, Zalaegerszeg belterületi szakaszán. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Hatvannál is baj történt

Két személyautó karambolozott a 21-es főút 2-es kilométerénél, Hatvan közelében. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Budapesten is volt egy ütközés

Két személyautó ütközött össze Budapest XXIII. kerületében, a Szentlőrinci út és Szent László utca kereszteződésében. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Címlapfotó: illusztráció, a MÁV felvétele.