A gárdonyi Egészségedre kávézóban low budget utazásokról hallhatunk, Biatorbágyon Vörös István és zenekara játszik a közönségnek szabadtéren. A Lakomatív étteremben kisvonat hozza elénk a megrendelt finomságokat, gyerekekkel nagy élmény.

Könyvbemutató és kötetlen beszélgetés Gárdonyban

Gárdonyban, az Egészségedre kávézóban szeretettel várják a kalandkedvelőket augusztus 6-án 19:00 órára, ahol Szentesi Dóri mutatja be útikönyvét és mesél 10 hónapnyi igencsak alacsony költségvetésből létrejött utazás kalandjairól.

Szentesi Dóri: Mehetnék

Szentesi Dóri: Mehetnék

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Mehetnék, de hogy érdemes?

„Fontos számunkra, hogy másokat is utazásra inspiráljunk, bátorítsunk Téged arra, hogy kilépj a mókuskerékből, tegyél valami a környezetedért, másokért, miközben szeretetet, barátokat és felejthetetlen élményeket kapsz cserébe.”- ajánlja könyvét Szentesi Dóri az olvasóknak.

Vörös István zenekaros koncert Biatorbágyon

Dalok a „PROGNÓZIS”-tól napjainkig, a biatorgáyi Juhász Ferenc Művelődési Központ  Cafe Chaplin Szabadtéri színpadán augusztus 6. 20 órától Vörös István és zenekara lép fel.

Így is lehet

Kép forrása: vorosistvan.hu

Dedikálás a koncert után

Koncert után az új “Anyu levelei” és a most megjelent “Így is lehet” albumok dedikálása.

Étterem, ahol kisvonat hozza ki az ebédet

A Keleti pályaudvar közelében egy piros dízelmozdony jelzi a pincében rejtőző vasút-világ helyét, bár a táblán „söröző” felirat díszeleg. Az ötlet Prágából indult el, ahol söröskorsókat szállított a szomjas vendégek asztalára a kisvasút. Itt ötletesen kialakított pályán járnak a vonatok, és viszik a megfelelő asztalhoz a megrendelt italt.

Terepasztal is szórakoztat

A Lakomatív étteremben itt kis terepasztal is, amin irányíthatjuk a vonatokat, míg várakozunk a desszertre, és néhány makettet életre kelthetünk egy-egy gomb megnyomásával. Óriási élmény a vonatokért rajongók számára – mi több órát töltöttünk el itt az aprónéppel. Az étel is remek – bár az asztalok közt közlekedő vonatok mindent felülírnak. Érdemes előre helyet foglalni!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: rozsakunyho.hu