A Klebelsberg Kulturkúriában Zorán ad koncertet, Törökbálinton a Munkácsy Mihály Művelődési Házban Müller Péter Sziámival Karafiáth Orsolya beszélget. Biatorbágyon Pál Feri motivációs előadót hallhatjuk. A Karinthy Színházban a Nagyvizit kínál kellemes estét, Tárnokon a Heinrich Antal Házban Tolerancia nap hívja fel a figyelmet a sokszínűségre és az elfogadásra. A Hotel Palazzo Zichy a CEWI által szervezett csoki- és pálinkakóstolónak ad otthont.

Zorán koncert a Klebelsberg Kulturkúriában

A legendás Nagy Generáció tagjai közül Zorán az egyetlen, aki minden évben országjáró körútra indul, a turnézás mint létforma továbbra is vonzza. Dalait érdemes újra meg újra meghallgatni, s a versek gondolatai örök érvényűek. Kedden est a Klebelsbreg Kulturkúriában hallhatjuk dalait.

A legendás Nagy Generáció tagja

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Müller Péter Sziámi Törökbálinton

Lesz Itt Még Fesztivál – Müller Péter Sziámival Karafiáth Orsolya Beszélget a Munkácsy Mihály Művelődési Házban. Te jó ég, hány tinilány depressziózott az Előrelátó csecsemőre, és hányan botladoztak haza az épp azévi Szigetet lezáró Sziámi koncert után! Zenész, színész, szervező, szerkesztő, artista, mindegyik, egyik sem?
Az együttgondolkodás, együttműködés mestere (mostani kérdezőjét is ő terelte annak idején a dalszövegírás felé.

Lesz itt még fesztivál

Pál Feri Biatorbágyon

Eredményesen és elégedetten. Az elégedettség egy erőforrás, amely segíti céljaink elérését. Persze mindannyiunknak fontos a figyelem, a megbecsülés, a törődés, az emberség. De tudnunk kell, hogy az elégedettség egy folyamat eredménye, amelynek valójában öt forrása van. Erről tudhatunk meg sok jövőbe mutató információt Biatorbágyon,a  Juhász Ferenc Művelődési Házban, Pál Feritől.

Eredményesen és elégedetten

Nagyvizit a Karinthy Színházban

Gyurkovics Tibor 1972-ben írt, fekete humorú sikerdarabja, a Nagyvizit egy kórház sebészetének négyágyas kórtermében játszódik, ahol ki-ki vérmérsékletétől és lelkiállapotától függően viseli el azt, amit a sors és a kórházi személyzet kiosztott rá… Lehet-e, szabad-e humor nélkül élni? Ma különösen aktuális a darab, ami jó szórakozást ígér. 

Tolerancia nap Tárnokon

Ez a nap egymás megismeréséről szól. Amit ismerünk, könnyebb elfogadni, könnyebb meglátni benne az értéket. Számunka erről szól a Tolerancia Napja. Lesz koncert, könyvbemutató, kipróbálhatjuk, milyen kerekes székkel közlekedni, és sok más, színes és érdekes program vár mindenkit Tárnokon, a Heinrich Antal Házban.

A sokszínűség felbecsülhetetlen értékkel bír

Csoki és pálinka kóstoló a Hotel Palazzo Zichyben

Novemberben egy igazán izgalmas témával folytatja a kóstoló sorozatát a CEWI x Masters’. Csokit és pálinkát kóstolhatnak az ínyencek, méghozzá párosításokat. A kóstoló házigazdái: Bernáth-Ulcz Adél, Pekk Antal és Tamás Gábor.

CEWI x Masters’

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/zoran.hu