A holnap kezdődő árverésen jó állapotú autókat is ki lehet fogni, de licitre bocsátanak üzemképtelen kocsikat is.

Négy napig lehet licitálni

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén számos gépjárműre is lehet licitálni. Az aukció november 29-én kezdődik és december 2-áig tart. Érdemes alaposan tájékozódni a NAV oldalán a személyautók állapotáról. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy járművet 10 ezer forintra taksálnak

Egy Citroën Xsara típusú autót mindösszesen 10 ezer forint becsértéken hirdettek meg. A 2002-es gyártmányú, elhanyagolt állapotú kocsi a forgalomból ideiglenesen kivonásra került, leadták a forgalmi engedélyét, törzskönyvét és rendszámtábláját is a kormányablakban. Nincs benne akkumulátor, kiszerelték belőle a rádiót és a hangszórókat is, és különféle sérülései is vannak. Motorhibás, így rengeteget kellene költenie rá az új tulajdonosának.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

40 ezer forintért van Volkswagen Passat is

Egy szintén 2002-es Volkswagen Passat személyautót 40 ezer forintért hirdetnek. A kocsihoz csak egy kulcs tartozik, az autó és az akkumulátor is elhanyagolt állapotú a leírás szerint. Az autó üzemképtelen motorhibás, és elkezdte különféle részeit megenni a rozsda. A rádió hiányzik belőle, a belső kárpit pedig penészes, de vannak egyéb hibái is.

50 ezer forintért lehet tehergépkocsit is venni

Motor nélkül kínálnak egy Renault tehergépkocsit. Fülkéje erősen elhasznált, a leírás szerint az egész jármű elhanyagolt állapotú és szétbontott. Ezen járművek jelentős százaléka csupán alkatrésznek jó.

A 20 milliós Porsche üzemképes

Egy 2015-ös Porsche Macant 20 millió forint becsértékkel szerepeltetnek az aukcióra szánt autók listájában. Állapota újszerű, mindössze 96 845 kilométert futott. A jármű üzemképes, “saját lábon” vitték a telephelyre. Néhány karc azért van rajta, de súlyos sérülés nincsen, ami a működést befolyásolná.

Ezek is érdekelhetnek!

15 millióért kínálnak Audit

Egy családi, 2019-es Audi A4-est 15 millióért hirdettek meg. A négyajtós, fekete színű jármű korának megfelelő állapotú, akkumulátorával nincs gond. Egyetlen nagyobb probléma az autó kapcsán, hogy a bal első tükre lóg. Jó hír viszont, hogy mindössze 77 854 kilométer van benne.

25 millióért kínálnak egy buszt

Egy Mercedes Tourismo RHD autóbuszt 25 millió forintért kínálnak. A 2009-es jármű állapota megfelelőnek van titulálva, ugyanakkor a leírás szerint viszont működésképtelen, mivel váltó- és motorhibás. A motort egyszer már felújították.

Fontos alaposan tájékozódni a vásárlás előtt

Érdemes tudni, hogy a NAV nem vállal felelősséget a jármű alváz- és motorszámának nyilvántartásban szerepelő adatokkal való egyezősége tekintetében. A hirdetésekben szereplő adatok tájékoztató jellegűek, érdemes személyesen szemügyre venni az elárverezni kívánt járműveket. Az elárverezett járművek kapcsán ugyanis sem az adós, sem az adóhatóság nem tartozik jótállással. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Elárverezésre szánt Citroën Xsara – Forrás: NAV