A Párbeszéd 34 éves főpolgármester-helyettese, Dorosz Dávid péntek este arról beszélt az ATV-ben, hogy szerinte Orbán Viktor sunyi, a volt főpolgármester gondolatainak többsége pedig elavult.

Szombat délután dönt a kormány a budapesti korlátozásokról. Dorosz Dávid, főpolgármester-helyettes szerit Orbán Viktor sunyi játékot játszik, mert neki minden adat, jogkör és felhatalmazás a rendelkezésére áll, mégis – ahogy fogalmazott – „tökörészik” és nem hajlandó Budapest újranyitásának a felelősségét bevállalni – mondta a főpolgármester-helyettes péntek este az ATV-ben.

Budapestnek és az országnak az az érdeke, hogy minél előbb újra tudjon indulni az élet. Ha a miniszterelnök szombat délután egy gyorsan végrehajtandó döntést hoz, arra a főváros vezetése fel van készülve – tette hozzá Dorosz Dávid.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ahogy azt korábban az elsők között megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, Tarlós István kormánymegbízottként levelet írt a miniszterelnöknek, amelyben kifejtette, mit tenne a budapesti közlekedés fejlesztésével.

A volt főpolgármester összevonná a MÁV-ot a Volánnal, bezárná a fogaskerekűt és a libegőt, nem kötné össze az M2-es metrót a gödöllői HÉV-el, és az M3-as metrót sem hosszabbítaná meg Káposztásmegyerig, ugyanakkor elengedhetetlennek tartja az M0-ás körgyűrű bezárását, mégpedig az eredeti nyugati és északi nyomvonalon. 

EZ ÉRDEKELNI FOG: Orbán Viktor: Tarlós rendet tett volna a Pesti úti idősotthonnál, Karácsony majd tanulmányt ír

Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes annyit mondott Tarlós István levelével kapcsolatban, hogy jól tették a budapestiek, hogy nyugdíjazták és hozzátette: Orbán Viktor bábja. Szerinte a volt főpolgármester levelének tartalma szakmaiatlan, a gondolatainak nagy többsége pedig elavult – mondta kemény hangon a fél éve főpolgármester-helyettes, Dorosz Dávid a 71 éves kétszer is főpolgármesternek választott Tarlós Istvánról.


Best of Dorosz Dávid:


Kiemelt kép: Dorosz Dávid, főpolgármester-helyettes – Forrás: ATV