A BudapestKörnyéke.hu is beszámolt annak a 4 éves kislánynak a tragédiájáról, aki csaknem 8 órát töltött egy felhevült buszban, amivel az óvodába szállították volna. A kislány élettelen testére a délutáni órákban találtak rá, bár azonnal kórházba szállították, ahol napokig küzdöttek az életéért, végül nem sikerült megmenteni. A tragédia után úgy tudni a buszt vezető sofőr idegösszeomlást kapott, most pedig az is kiderült, milyen következményekkel számolhat az 56 éves férfi.

Egy kunhegyesi férfi vezette a buszt

Mint megírtuk a buszt egy kunhegyesi férfi vezette, ebben a járműben ragadt bent a tűző napon a 4 éves Inez. A kislány élettelen testét délután fedezték fel, azonnal mentőhelikopterrel kórházba szállították, a Debreceni Gyermekklinikán napokig küzdöttek az életéért, ám végül nem sikerült megmenteni, a szervezete feladta a harcot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Idegösszeomlást kapott, most a pszichiátrián kezelik annak a busznak a sofőrjét, amiben bennrekedt és meghalt a 4 éves Inez – videó

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Összeomlott

A tragédiát követően az RTL Híradónak a helyiek elmondták, mélyen együttéreznek a szülőkkel, de aggódnak a sofőrért is, aki állítólag teljesen összeomlott a történtek után. “Azt hallottam bent fekszik a pszichiátrián. Komolyan megviselte. Nem is csodálkozom rajta” – mondta egy kunhegyesi lakos.

Rendes, dolgos ember

A helyiek beszámolója szerint az 56 éves férfit a szolnoki kórházban kezelik, aki ideösszeomlást kapott. A kunhegyesiek azt mondták rendes, dolgos embernek ismerték meg a férfit, aki már régóta sofőrként dolgozik, így nem is értik, miként történhetett meg ez a szörnyű tragédia. Kapcsolódó: “Egy ekkora tragédiát nem lehet könnyen feldolgozni” – megszólalt annak a sofőrnek a fia, aki egy egész napra bezárta a 4 éves Inezt a buszba

Megszólalt egy ügyvéd

A kis Inez tragédiája kapcsán megszólalt egy ügyvéd is, aki elmondta, mind az óvoda, mind pedig a sofőr felelősségre vonható. “Az elmondások alapján a sofőrnek talán annyi felelőssége lehet, hogy nem győződött meg róla, hogy a busz teljesen üres és egy gyermek sincs rajta” – mondta a Tényeknek az ügyvéd, aki azt is hozzátette, a sofőr maximum 5 évet kaphat, ha a bíróság úgy ítéli meg.

Kapcsolódó: 

Halála pillanatában is a hőgutát kapott lányával volt az édesanyja

Belső vizsgálat

Mint azt korábban portálunk is megírta a gyerek halála miatt indult eljárásban eddig a buszvezetőt hallgatta ki a rendőrség gyanúsítottként, a községi hivatal pedig belső vizsgálatot indított. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A teljes riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Tények videorészlet