Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta meghalt az a 4 éves kislány, akit egész napra bezárt a buszsofőr a tűző napon álló járműbe. Édesanyja vele volt az utolsó óráiban.

Inez életéért sokáig küzdöttek

Mint arról portálunk is beszámolt a 4 éves Inezt a buszsofőr zárta be a járműbe, ahol aztán közel 8 órán át tartózkotott. A buszban csaknem 50 fok volt, a kislányra már eszméletlen állapotban találtak rá, az életéért sokáig küzdöttek, ám a család megerősítette, Inez szervezete sajnos feladta a harcot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopterrel vitték kórházba

Ha a kislány meg is próbált segítségért kiabálni, azt senki nem hallotta. A fatális hiba csak akkor derült ki, amikor T. István buszvezető délután a kisbuszhoz ment. Azonnal értesítették a mentőket, akik sokáig küzdöttek a kislányért, akit helikopterrel szállítottak a debreceni kórházba.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Lélegeztetőgépen tartották

A gyereket lélegeztetőgépen tartották, az orvosok napok óta folyamatosan küzdettek az életéért. Szülei sírva beszéltek arról, hogy a család folyamatosan imádkozik érte.

Vele voltak

A Bors most az írja az egyik nagyszülőre hivatkozva, hogy a szülők péntek este értek haza. Teljesen kiborultak, alig tudunk velük beszélni. Az biztos, hogy Eszter az utolsó éjszakát az unokám mellett tölthette – fogalmazott a nagymama.

Szinte biztos, hogy hőgutát kapott

A lap megszólaltatott egy gyermekorvost is, aki aztr mondta: „Több mint valószínű, hogy annyira felhevült a teste, hogy kiszáradt, mert kiizzadta és kilélegezte az összes vizet a szervezetéből”.

Nyomozás indult

 „A Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt hivatalból indított eljárást. Az esemény körülményeinek értékelését követően a nyomozók egy 56 éves kunhegyesi lakost gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség egyéb információt nem ad” – írta korábban a rendőrség.

Megszólalt Vujity Tvrtko

A szörnyű tragédia kapcsán most a közösségi oldalán szólalt meg Vujity Tvrtko, aki azt írta: „El sem tudom képzelni, min mehetett keresztül, ahogy azt sem, hogy mit érez most a családja. Ennek a szörnyűségnek nem szabadott volna megtörténnie; soha és semmilyen körülmények között! Isten nyugosztalja a kis Inezt, édesapaként mélyen együttérzek a szüleivel, szeretteivel. Őszinte részvétem.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljesz poszt:

🖤Meghalt az autóbuszban felejtett, oda bezárt négyéves óvodás kislány. El sem tudom képzelni, min mehetett keresztül,…

Posted by Vujity Tvrtko on Friday, June 10, 2022

Címlapfotón a kisbusz.