Néhány tízezer forint helyett több mint 100 ezres Főtáv-számlát kellene kifizetnie többeknek két csepeli panelházban.

Adminisztrációs hiba

Az RTL Híradó beszámolója szerint a ház képviseletét ellátó szövetkezet szerint adminisztrációs hiba történt. A lakók azt mondják, mégis azt kérik tőlük, hogy fizessenek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyeztetnek a szolgálatótval

A lakószövetkezet a csatornával azt közölte, hogy jövő kedden egyeztetnek a szolgáltatóval, addig bővebb információt nem tudnak adni.  

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A hiba oka

Ezen túlmenően a lakószövetkezet azt mondta, hogy az azóta már elbocsátott munkatársuk téves adatokat adott meg, a horribilis számlák ebből keletkeztek.

Be kell fizetniük

A szövetkezet a jövő héten egyeztet a kérdésben a Főtávval, ám a lakók úgy tudják, hogy a pénzt mindezek ellenére is be kell majd fizetniük, később pedig beszámítják majd ezt nekik. Sokan azonban a nyugdíjukból mindezt nem tudják megoldani.

FRISS!

A buszban rekedt kislány tragédiája: kiderült, börtönbe is kerülhet a sofőr, ennyit kaphat – videó

Sírva fakadt

A riportban három nyugdíjas meg is mutatta a horror összegekről szóló számlákat, volt akinek 107 forintot kell befizetnie, ami az eddigi összegek többszöröse. Az egyik megszólaló azt is elmondta, a számla kézhezvételekor sírva fakadt.

A tavalyi elszámolás

Egy másik megszólaló pedig arról számolt be, hogy a tavalyi elszámoláskor 30 ezer forintot kellett fizetnie, most pedig 107 ezerről kapott számlát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Ekkora lenne a baj? Az OMV finomítójának leállása miatt megnyitják a magyar stratégiai benzintartalékot – Itt vannak a részletek!

A teljes riport itt visszanézhető:

Kiemelt kép: RTL Híradó videorészlet