Végzett nőgyógyászként dolgozó feleségével egy budapesti orvos, mert nem volt otthon teafilter. Az eset a kilencvenes években történt. A BRFK most idézte fel a közösségi oldalán a történteket, ezzel is rámutatva arra, hogy szélsőséges esetekben hová vezethet egy kapcsolat elhidegülése, és az ha valakik sértettség vagy egyéb okok miatt képtelenek a problémájukat normálisan kezelni és megoldani.

Gondtalanul élt az orvosházaspár

A budapesti sebész és szülész-nőgyógyász doktornő egymásba szerettek, majd összeházasodtak. Született egy gyermekük. „Probléma – egyelőre – sehol, pénz, magánpraxis is akad. Minden az általános koreográfia szerint halad” – ídézi fel a ’90-es években történt tragédiát a BRFK közösségi oldalán.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megromlott a házasságuk

A rendőrség visszaemlékezése szerint ezután jelentek meg a házaspár életében a negatív dolgok. Az asszony felszed kicsit terhesség után, a férj férfiúi helytállása megkérdőjelezhető. Egyre gyakrabban vetik egymás szemére a dolgokat a felek. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nyilvánosan veszekedtek 

Elhidegülés, viták, veszekedések jellemezte a házasságukat. A szerelmesekből ellenségek lesznek, kölcsönösen megutálják egymást. Sokszor idegenek füle hallatára is porig alázzák és sértegetik egymást. 

Nem volt otthon teafilter

A tragédia november egyik estéjén történt. A házaspár éppen az elfogyott teafilter miatt balhéztak össze. A torzsalkodás ekkor még nyugvópontra jut, az érintettek tévéztek, majd lefeküdtek aludni. 

Tettlegességig fajult a veszekedés 

A férfi később felkelt, hogy uzsonnát készítsen másnapra kislányuknak. A feleség is felébred, majd ott folytatták, ahol este abbahagyták. Egymásnak estek, majd a férfi megfojtotta a nejét. 

Feldarabolta a holttestet

A férfi ezt követően egy konyhakéssel több darabba vágta a holttestet, majd zsákba és sporttáskába rakta a végtagokat, a torzót, és betette a csomagokat a kocsi csomagtartójába. 

Szétdobálta a maradványokat

A lábakat az Árpád-hídról dobta a Dunába, felesége többi testrészét pedig Budapestet Fót irányába elhagyva, az országúttól fél kilométerre, egy erdős részen, a fák közé rejtette, és hazament.

Bejelentette felesége eltünését

Két nap múlva reggel ő maga jelentette be felesége eltűnését, saját tettéről azonban mélyen hallgatott. Egészen estig. Ekkor megnyílt, és elmondta, hogy az asszony meghalt, halálát azonban megpróbálta balesetnek beállítani, mondván: összevesztek, verekedtek, a nő egyensúlyát vesztve a konyha kövezetére zuhant, s oda verte be fejét.

Hónapokkal később kerültek elő a testrészek

“Három hétig tartotta magát ehhez a verzióhoz, de közben a holttest hollétéről nem beszélt. December 13-án megtalálták a nő megcsonkított tetemét a Fótra vezető országút mellett. Az egyik lába következő év januárjában, Apostag közelében került elő a Dunából, másik lábát júniusban, Szigetújfalunál szedték ki a folyóból.” –  írja a BRFK.

Mindent bevallott

A decemberben megtalált maradványon igazságügyi orvosszakértő végzett vizsgálatokat, és fojtogatás nyomait tárta fel. Ezek után a férj elismerte hogy többször is megütötte nejét, később pedig feltárta a történteket. 

A nagynéni nevelte fel a kislányt

Beszélt a megromlott kapcsolatukról, elmondását az ügyben kihallgatott tanúk is megerősítették. Tíz év fegyházra ítélték, az eset időpontjában mindössze fél éves kislányát pedig a nagynénje nevelte fel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az áldozat és pár hónapos kislánya – Forrás: Kurir című napilap