Leesett egy ember a KÖKI Terminál tetejéről szerda délután. A férfi feltehetően szándékosan ugrott le az épület tetejéről.

Újraélesztés a KÖKI-nél

A BudaPestkörnyeke.hu egyik olvasója jelezte, hogy szerda délután, hogy a KÖKI Terminálnál rendőrök és mentők vannak, és valakit éppen újraélesztenek.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leugrott egy ember a tetőről

A Testületek védelmébe Facebook csoportban arról írnak, hogy a rendőrök körbekerítettek kerítettek el egy területet, mert feltehetőleg leugrott valaki az épületről.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Letakarták a földön fekvő embert

Az egyik fotón az is látszik, hogy a földön egy fóliával letakart ember fekszik.

Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook

Leesett az épületről

„Egy fiatal férfi ezidáig ismeretlen körülmények között leesett az épületről. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért az ügyet közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják” – írta a BRFK a hvg.hu-nak.

„A fülhallgatója is rajta volt”

A Facebookon az egyik szemtanú azt írta: „Éppen újra élesztették mikor jött a buszunk. Nyugodjon békében, nagyon megrázó volt. Még a telefon fülhallgatója is rajta volt”.

Pár éve is történt egy haláleset

Egy másik hozzászóló pedig ezt írta: „Pár èvvel ezelőtt szemtanúja voltam a Kökinèl ugyancsak egy öngyilkosságnak, akkor is egy fiatal srác ugrott le. Szörnyű volt látni ahogy zuhan”.

Tragédia a Mamut 2-ben

2020 októberének lezuhant egy férfi a Mammut 2 bevásárlóközpont felső emeletéről. „Szörnyű volt az egész, a férfi valamit kiabálni kezdett, majd eldobta a táskáját és leugrott” – mondta közvetlenül a tragédia után egy szemtanú.

2010-ben is meghalt egy fiatal férfi

2010-ben szörnyethalt egy 20 éves fiú, aki a Mammut 1 mozijából kijövet vetette magát az áruház harmadik emeletéről a mélybe.

10 méter zuhant

A fiú nagyjából 10 métert zuhanhatott, mielőtt az alsó szintre esett, ahol azonnal szörnyethalt, körülötte hatalmas vértócsa keletkezett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Testületek védelmébe