A napokban meghalt az az asszony, aki évtizedek óta, sajátos stílusban, tojásokat árult Budapesten. Az újpalotai piac vásárlóit évtizedek óta töretlen kedvességgel és lelkesedéssel szolgálta ki. Mindenkihez volt egy jó szava. Aninak nem voltak hozzátartozói, mégis százak gyászolják munkája helyszínén és a világhálón egyaránt.

Otthonában lett rosszul

Egybehangzó vélemények szerint ő volt az egyik legkedvesebb eladó, aki valaha is a környéken dolgozott. Két hete azonban már nem ő szolgálja ki a tojásért érkezőket. Mint kiderült, az otthonában rosszul lett, majd a kórházban szívinfarktus következtében életét vesztette. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megdöbbent törzsvásárlók  

A törzsvásárlók szomorúan érdeklődtek arról, mi történt szeretett eladójukkal, mindenkit megdöbbentett, hogy Ani meghalt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Azt hitte, gyomorrontás

„Ani két hete csütörtökön munka közben rosszul lett, ezért hazaengedtem. Akkor még azt hitte, hogy csupán erős gyomorrontást kapott. Mondtam neki, hogy néhány napig nyugodtan maradjon otthon és pihenjen” – mondta az elhunyt asszony főnöke.

Romlott az állapota

„Az akkori hétvégén szabadságra mentem és elutaztam, de telefonon tartottuk a kapcsolatot. Sokat romlott az állapota, ezért kihívta magához az orvosi ügyeletet. Annyit sikerült megállapítaniuk, hogy lement a vércukra és felszökött a vérnyomása, és közölték vele, hogy a többi már a háziorvos feladata” – tette hozzá.

Összeomlott a keringése

Anit az orvosa bevitette az Uzsoki utcai kórházba, ahonnan aztán tovább szállították a Honvédba. Ott már elvégeztek rajta egy műtétet, ami alatt összeomlott a keringése és életét vesztette. Aninak nincs örököse, így a lakása az államra száll.

Gyermekotthonban nőtt fel

„Ani gyermekotthonban nőtt fel, igaz, 16 éves korában nevelőszülőkhöz került, de onnan megszökött. Attól kezdve önállóan élt. Nem sokkal később megismerkedett egy férfival, akivel összeházasodott. 10 évvel ezelőtt temette el. Gyermekük nem született” – mesélte a főnöke a Metropolnak.

„Nagyon szerettem”

„A csarnok megnyitása óta ismertem, még a zöldségesnél kezdett a mostani kínai és hentes helyén. Nagyon szerettem nyugodjon békében” – írta egy hozzászóló a kerület egyik Facebook-csoportjában.

„Vittem neki tojásos dobozt”

„A múltkor még nála vásároltam és vittem neki tojásos dobozt! Nem sokkal később már zárva volt az üzlet, akkor valószínűleg emiatt. Nagyon sajnálom, őszinte részvétem!” – fűzte hozzá egy másik kommentelő. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Százak gyászolják Anit

Kiemelt kép: elhunyt a legnépszerűbb pesti tojásárus. Fotók: Facebook