Barátnője szerint biztos, hogy a párja nem önszántából tűnt el. A férfi nyomtalanul eltűnt, a kocsiját Pápa mellett találták meg, teljesen kiégve.

Megdöbbentő eltűnés

Döbbenetes módon tűnt el egy magyar férfi a Felvidéken. Szűcs Tibor éppen az egyik albérlőjéhez ment Komáromfüssbe, hogy az elmaradt bérleti díjat behajtsa, azóta viszont senki nem tud róla semmit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csak egy vértócsát találtak

A ház előtt még látták a helyiek az ismert üzletembert, ezután viszont már csupán egy vértócsát és töltényhüvelyeket találtak. A férfi Audija is eltűnt, később az autót nem kevésbé ijesztő körülmények között találták meg. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pápa közelében, kiégve találtak az autójára

A Q7-es ugyanis a háztól nagyjából 80 kilométerre, Magyarországon, Pápa közelében bukkant fel, méghozzá teljesen kiégve.

Nagy erőkkel keresik

A férfit azóta sem találják, holott nemcsak a helyi rendőrség és a polgárőrség, hanem a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség is dolgozik már az ügyén. Ők már a helyszínre is kilátogattak nagy erőkkel, azonban nem találtak mást, csak elsötétített és bezárt ajtókat-ablakokat. 

„Rácsörögtem, de nem értem el”

„Csütörtök reggel felhívott a barátja, hogy megkérdezze, hol van Tibor. Azt hitték, nálam van. Rácsörögtem, de ki volt kapcsolva a telefonja. Azonnal a rendőrségre mentem” – mondta a férfi barátnője.

Kirándulást terveztek

„Biztos vagyok benne, hogy nem önszántából ment el. Éppen közös nyaralást terveztünk, az eltűnése utáni napra pedig közös kirándulás volt betervezve. Ezért egyszerűen nem nem hiszem el, hogy elmenekült, megszökött vagy elbújt” – tette hozzá a Bors cikkében.

Kihallgatták a bérlőket

A bérlőket azóta kihallgatták, a rendőrség pedig már kétszer átkutatta a házat. A bizonyítékokról azonban csak szűkszavúan nyilatkoztak, a nyomozás ugyanis még gőzerővel folyik. 

Megtalálták az eltűnt nőt

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy egy drón segítségével bukkantak rá egy eltűnt nő holttestére Borsodban, a Molnár-szikla közelében. A 69 éves asszony fodrászhoz indult otthonából, és utána már nem tért haza, életjelet sem adott magáról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció