Mulat a manézs című könyvét dedikálja Bödőcs Tibor a Mammutban, Hadházi László Törökbálinton önálló estet ad, a vidám műsort Musimbe Dennis vezeti. Francoise Gilot remek képeit a Várfok Galériában csodálhatjuk meg. Délután kellemes egy csésze forró tea  Flying Bird Teaházban, este a Ráday utcában a Trattoriában olasz  gasztrohistóriával lakhat jó a test és a szellem.

Bödőcs Tibor dedikál a Mammutban

A Libri Mammut Könyvesboltban Bödőcs Tibor „Mulat a Manézs” című kötetének dedikálására. várják az érdeklődőket.

Mulat a manézs

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Hadházi László önálló estje Törökbálinton

December 1-jén 19 órakor Hadházi László önálló estje “Légy férfi!” címmel, a Munkácsy Mihály Művelődési Központban, Műsorvezető: Musimbe Dennis.

Műsorvezető: Musimbe Denis

GILOT100 a Várfok Galériában

FRANÇOISE GILOT JUBILEUMI KIÁLLÍTÁSA keddtől szombatig ingyenesen látogatható a Várfok Galériában. A világhírű, 100 éves francia művész, Françoise Gilot neve Magyarországon is sokak számára ismerősen csenghet, hiszen a Várfok Galéria 2000 óta rendszeresen rendez kiállításokat műveiből, és immár a New Yorkban élő művész egyetlen európai galériája.

A világhírű művész 100 esztendős

Az univerzum egy csészében a Flying bird Teaházban

Ősidők óta mint gyógyító, szervezetet támogató és emésztést segítő italt fogyasztják az egyszerű emberek is. Csak ezt követően lett császári ajándék és a buddhista meditáció rituális itala, majd áthatotta az egész társadalmat. Évezredes történelmével a legkülönbözőbb emberek gondolkodásába adott betekintést, amely végső soron a világ és a természet mélyebb megértésére ösztönöz bennünket. Egy kínai mondás szerint „Az univerzum a csészében van elrejtve, a nap és a hold pedig a teában.”A legkiválóbb teákkal tölthetünk egy kellemes délutánt a Flying bird Teaházban.

A legkiválóbb teák

Ráday GasztroEST – Olasz gasztro historia

Katona Csaba komoly tudós történész és kifogyhatatlan remek, szórakoztató és tanulságos történetekből. A Ráday utcában vezetésével gasztrotörténeti sorozat indul, melynek keretében vendéglátóhelyekre látogat és kóstolóval egybekötött történetmesélő estet vezényel. Ez alkalommal a Trattoriában!

Katona Csaba a Trattoriában

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ Bodocs.Tibor.humorista