Egy 21 éves fiatal megütött egy hajléktalan férfit, aki pénzt kért tőle. A sértett elesett, beütötte a fejét, majd a kórházba szállítást követően életét vesztette – írja az ügyészség.

Éjszakai buli

A vádirat szerint egy 21 éves férfi a 2020. augusztus 30-én éjjel több barátjával együtt egy III. kerületi szórakozóhelyen nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott.

Jött a hajléktalan

A szórakozóhely környékén egy hajléktalan pénzt kért tőle, többször is. A vádlott sértőszavakkal elküldte a férfit ebből szóváltás alakult ki.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Ököllel ütötte

Ezek után a 21 éves férfi ököllel többször megütötte a sértettet a fején. Az ütésektől a sértett a földre esett és a fejét a térkőből készített járdaburkolatba ütötte.

Elszaladt

A vádlott ekkor elszaladt a helyszínről, majd a közelben beszállt az egyik barátja által vezetett gépkocsiba, aki a járművel hazavitte őt. A mentőket a szórakozóhely egyik vendége értesítette, akik a sértettet kórházba szállították.

Az utcán élő ember meghalt

A sértett a kórházba szállítást követő napokban – a súlyos fejsérülése miatt – meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Börtönt kérnek rá

A Fővárosi Főügyészség az 21 éves férfival szemben halált okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban.

Amikor még csak fotózkodtak az éjszakában

Amikor egy autós vita végén a brutálist választja egy sofőr