A bevásárlásból hazafelé igyekvő idős férfi kikanyarodott a Lidl parkolójából Zuglóban és nem vette észre, hogy egy motoros érkezik. A fiatalember a levegőbe repült, az édesapja futott hozzá segíteni.

Figyelmetlen autós

A 17 éves fiú a Mogyoródi úton haladt a Róna utca irányába, amikor a Pillangó utcai elágazás után, a Lidl parkolójából egy idősebb úr Volkswagen Poloval figyelmetlenül hajtott ki a Hungária körút felé és a belső sávban érkező motornak ütközött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Motoros és autó ütközött

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Óriási fájdalom

A fiatal motoros az ütközés hatására az úttestre zuhant, a Hondán pedig még a lábtartó is elgörbült. Az édesapja sietett a helyszínre, elmondása szerint fiának óriási fájdalmai voltak, a lába vélhetően komolyan megsérült, a kiérkező mentők rögtön kórházba szállították.

Levegőben repülő motoros

A Volkswagen Poloban utazó hölgy, illetve a sofőr nem sérült meg, a felelősségét a VW vezetője elismerte, azt mondta, mire ráeszmélt, mi történ, a motoros már a levegőben repült.

Meghalt egy nő a Lidlben

Idén februárban írtuk meg, hogy rosszul lett és meghalt egy idős hölgy az érdi Lidl áruházban. A kiérkező mentők sajnos nem tudták újraéleszteni.

Nem tudták megmenteni

Akkor a Lidl az alábbiakat közölte a BudaPestkörnyéke.hu szerkesztőségével: Az érdi Lidl áruházban a mai napon egy idős hölgy és közeli hozzátartozója napi bevásárlásukat folytatták, melynek során az idős hölgy rosszul érzete magát. Ennek okán mindketten elhagyták az áruházat, és az épület előtt az idős hölgy egy székre lepihent. Ezzel egyidőben a hozzátartozó értesítette a mentőket, akik öt percen belül a helyszínre érkeztek, de sajnálatos módon az idős hölgy életét már nem tudták megmenteni.

Kegyeleti okokból két órára bezárták a boltot

A Lidl dolgozói az hivatalosan meghatározott protokoll szerint jártak el. Az áruházat, mivel nem annak területén történt a haláleset, kegyeleti okokból zárták be 10 órakor. A holttest elszállítását követően, 12 órakor, az áruház ismét megnyitotta kapuit a vásárlóközönség előtt.

Tragédia az Auchanban

2019 novemberben a csömöri Auchanban is hasonló tragédia történt. Ott egy férfi egy pogácsával állt a pénztárnál, amikor rosszul lett. Életét már nem tudták megmenteni.

Haláleset a Pennyben

2020 januárjában az egyik Vas megyei Pennyben halt meg egy ember. A kőszegi férfi életét már nem tudták megmenteni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: Helyszíni felvételek a zugloi Lidlnél történt balesetről – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián