Hatalmas fékcsikorgást és csattanást hallottak a közeli OMV-kút dolgozói, amikor az Üllői úton száguldozó autó belecsapódott egy Suzukiba, majd az út melletti dombon állt meg. A balesetet követően kommandóruhás rendőrök vigyáztak a balesetet okozó sofőrre.

Bedrogozva száguldoztak

Súlyos baleset történt péntek éjszaka az Üllői úton az Ecseri út előtt a vasúti felüljáró alatt, a jelenlegi információink alapján kábítószer hatása alatt lehetett az egyik sofőr.

Itt lett vége a versenynek

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nagyon gyorsan mentek

Állítólag két autó versenyzett egymással, nagyon gyorsan mentek, majd az egyik, vélhetően a baleset helyszínén maradt Subaru Impreza a szembejövő oldalon próbálta előzni a Suzukit.

Elvesztette az irányítást

A sofőr elvesztette az irányítást, nekicsapódott a Suzukinak, majd a padkának, végül az út melletti kis domboldalon állt meg.

Majdnem a rendőrautóba csapódott

A Suzuki előtt haladt egy Opel, szerencsére megúszta a karambolt, az opeles előtt pedig egy rendőrautó volt, így a rendőrség gyorsan kiért a helyszínre.

Drogtól remeghetett a sofőr

A balesetet követően a Subarut vezető fiatal férfit a közeli OMV-kútra vitték a rendőrök. A helyszínen tartózkodó tudósítónk is meglepődve látta, hogy látványosan remegett a sárga pulóveres férfi. Először azt hitte fázik, de azt mondták a benzinkúton, hogy a férfi valójában azért reneg, mert be van drogozva és jön le a cuccról. A kokainnak lehet ilyen utóhatása.

Rendőrök őrzik a balesetet okozó férfit

Katonák őrizték a férfit

A férfit katonák őrizték a benzinkúton, majd megbilincselték és vélhetően vérvizsgálatra vitték.

Leléphetett a másik versenyző

Úgy tudjuk, hogy az autóverseny másik résztvevője lelépett, őt a helyszínen elmondottak alapján keresik a rendőrök. Ha a rendőrség közleményt ad ki az esetről, frissítjük a cikkünket.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián