A rendelőintézet hétfőtől péntekig 7 – 19 óra között van nyitva. Arra kérik a betegeket, hogy minden esetben keressék fel a kartonozót a főbejáratnál.

FONTOS! Új cikkek érkeztek címlapra, klikk ide!

Hasi ultrahang vizsgálatra érkezőket kérik, hogy éhgyomorral és telt hugyhólyaggal  jöjjenek. A vizsgálat előtt 6 órával nem szabad enni, de vizet vagy teát kell inni. Kisgyermek esetén ettől el lehet tekinteni, de puffasztó ételt akkor se egyenek. Laboratóriumi vizsgálatra (vérvétel, vizelet leadás) nem kell a recepción bejelentkezni. tovább a részletekre. Amennyiben ambuláns lapot kapott, a következő megjelenéskor hozza magával. A lapon található személyes adatait ellenőrizni kell, ha eltérést lát, jelezze az osztályon vagy a recepción.

Ideggyógyászatra a II.em. 219. szobában az asszisztensnő ad időpontot rendelési időben. (144. mell). Beutalóhoz kötött rendelésekre csak beutalóval lehet jelentkezni. (reumatológia, röntgen, ultrahang, belgyógyászat, kardiológia, ideggyógyászat, ortopédia). Fogszabályzót, panoráma röntgent szintén nem az Intézet üzemelteti, a II.em. 218.sz. ajtónál kell jelentkezni. (kedd, csüt.:10-12, és 14-18)

Dunakeszi orvosi ügyelet

Éjszakai és hétvégi sürgőségi ügyelet 06-27-341-902. Dunakeszi – Göd – Fót kistérség közigazgatási területén az éjszakai és hétvégi sürgősségi orvosi ügyelet működik. Hétköznap éjjel 18:00-08:00 óra között, hétvégén péntek 18:00 és hétfő 08:00 óra között. Telefon: 06-27-341-902

Az ügyelet működtetője az Emergency Service Kft. Az ügyelet telephelye a 2120 Dunakeszi Liget utca 40. szám alatt van. Az ügyelet feladata a sürgősségi orvosi ellátás, tehát olyan esetekben lehet hívni, amikor azonnali beavatkozásra, intézkedésre van szükség. A sürgősségi ügyelet nem hivatott ellátni az olyan nem sürgősségi eseteket, amelyet az alapellátás keretében kell ellátni, tehát nem tartozik ellátási feladataik közé azoknak a fekvőbetegeknek vagy heveny illetve krónikus megbetegedésben szenvedőknek az ellátása, akik a háziorvosi/házi gyermekorvosi rendelés során illetve a rendelési időn kívül a háziorvos/házi gyermekorvos rendelkezésre állási idejében elláthatók.

Dunakeszi sztk elérhetősége

www.dkszakrend.hu

Dunakesziről szóló cikkeinkért klikk ide!