Nem indult jól a szombat, több balesetről is kaptunk értesítést már a délelőtt folyamán. Kettő ezek közül sajnos tragédiával végződött: meghalt egy 68 éves nő és egy 55 éves biciklis.

Halálos baleset

Három durva ütközés is történt szombaton délelőtt. A Pest vármegyei Tápiószecsőnél sajnos halállal végződött a baleset. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vétlen az áldozat

Egy személykocsi a 3114-es úton Tápiószecső irányából Tápióság felé áttért a szemközti sávba és összeütközött egy másik járművel. A vétlen autó utasa, egy 68 éves nő a helyszínen meghalt – írta a police.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Helyszíni fotó

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Biciklis az árokban

Szombat délelőtt Hajdúböszörményben is tragédiával végződött egy baleset. Egy kerékpáros – eddig tisztázatlan körülmények között – az úttestről a vízelvezető árokba esett. A baleset során az 55 éves hajdúböszörményi lakos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Baleset Piliscsabánál

Frontálisan ütközött két személyautó szombaton délelőtt Pilisjászfalu és Piliscsaba között; a balesetnek négy súlyos és egy könnyebb sérültje van – tudatta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Frontális ütközés

Szabóné Berki Bianka ismertetése szerint az egyik járművet egy 35 éves nő vezette, a másikat egy 48 éves férfi, akivel az autóban még négyen utaztak. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a frontális ütközés a településről Piliscsabára vezető 10-es főút 29-es kilométerénél történt.

Miskolcon gyalogost gázoltak

Pénteken Miskolcon egy gyalogost ütöttek el a város egyik legforgalmasabb útszakaszán, a buszpályaudvarnak helyt adó Búza tér mellett. Egy arra haladó gépjármű, eddig tisztázatlan körülmények között, elütött egy úttesten áthaladó gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.

Lengyelek baleseteztek

Szintén pénteken számoltunk be arról, hogy egy négytagú lengyel család szenvedett tragikus autóbalesetet az M86-os autóúton, miközben hazájukból a horvát tengerpartra tartottak.

Már nem értek haza

A két szülő és az idősebb gyermek életét már nem lehetett megmenteni. Egy másfél éves kislány a csodával határos módon túlélte az ütközést, és a napokban jó hírek érkeztek róla. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán