Egy 16 éves lány akarta eldobni magától az életét, ezért ugrott le a tatai Kálvária-dombról. 24 óra leforgása alatt ő a másik fiatal, aki önkezével akart véget vetni az életének.

Leugrott

A kemma.hu beszámolója szerint mentőhelikoptert riasztottak vasárnap a tatai Kálvária-domboz, a portál információi szerint egy 16 éves lány ugrott le a dombról, el akarta dobni magától az életét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyos sérüléseket szenvedett

A rendőrség a lapnak azt mondta, hogy a 16 éves lány azzal a szándékkal vetette magát a mélybe, hogy véget vet az életének. A fiatal súlyos sérüléseket szenvedett a zuhanás következtében. 

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kórházban van

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője a portál megkeresésére elmondta, hogy a helyszínre egy mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztani kellett. A tinit súlyosan életveszélyes sérülésekkel, légi úton szállították a területileg illetékes kórházba.

24 óra leforgása alatt ő a második

Az eset már önmagában is szörnyű, ám 24 óra leforgása alatt ő a második fiatal, aki önkezével akart véget vetni az életének. Szekszárdon egy fiatal lány ugrott le egy kulturális központ tetejéről, úgy tudjuk, ő életét is vesztette, erről itt a Kékvillogó oldalá is beszámoltunk.

Facebookon kezdett terjedni

Mint megírtuk a Facebook „Szekszárdon hallottam” elnevezésű csoportjában röppent fel a hír, valaki véget vetett az életének vasárnap a városban. 

Facebookon kezdett terjedni

A posztot kommentáradat követte, valaki azt írta, ők hivták ki a mentőket, ugyanis egy fiatal lány vetette magát a mélybe. Azonban nem sokkal később a bejegyzést és és a hozzászólásokat is törölték a közösségi felületről. A portál azt írja, hogy délután fél három körül még mindig sok ember állt az utcán, de hogy ki és miért vetette magát a mélybe, azt senki nem tudta. 

Ez is érdekelhet:

“Minden nap pokolian nehéz Erzsébet nélkül” – Két évvel ezelőtt zuhant rá a 14. emeletről leugró férfi a budapesti családanyára, Gábor máig képtelen feledni feleségét

Egyelőre hallgat a rendőrség

A teol.hu a Tolna Megyei Rendőr-Főkapitányságot is felkereste az ügyet illetően, azonban hivatalos tájékoztatást nem kaptak, feltehetően az eset kivizsgálása után hivatalos formában értesítik a sajtó munkatársait. A helyszínen tartózkodók szörnyülködtek, sokan csak szóbeszédből értesültek az eseményről, hiszen a helyszínen dolgozó rendőrök és mentősök sem nyilatkoztak.

Újpesten egy fiatal fiú ugrott ki az ablakon

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta Újpesten, egy 7. emeleti erkélyről a mélybe ugrott egy 16 éves fiú még májusban.

Egy lakó végignézte az esetet

Az egyik szomszédos épület hatodik emeletén élő nő közvetlen közelről, a saját erkélyükről nézte végig a szörnyű tragédiát. „A fiú egyszer csak váratlanul leugrott, mintha egy medencébe rugaszkodott volna el. Az édesanyjával lehettek otthon, a lakásból egyértelműen veszekedés zajai szűrődtek ki előtte. Új lakónak számítanak, nagyjából két hónapja költözhettek ide. A fiú anyukája azonnal leszaladt az utcára, és szegény a sokktól össze is esett” – mesélte a tragédia után megrendülve a szemtanú. Az esetről részletesebben ebben a cikkünkben írtunk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Kiemelt kép: Kálvária-domb – Forrás: