Ahogy mi is beszámoltunk róla, tragikus baleset történt vasárnap a HÉV vonalán, a Kerepesi út és Rákosszentmihályi út kereszteződésében. Egy fiatalember volt áldozat, de a másik két utas is súlyosan megsérült.

Szörnyű baleset volt vasárnap

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy autó és egy HÉV ütközött össze vasárnap 17 óra 35 perc körül Budapest 14. kerületében, a Szentmihályi út és a Kerepesi út kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, feszítővágóval két embert szabadítanak ki az autóból. A helyszínre érkezett a fővárosi tűzoltódaru is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ketten túlélték

A helyszínre – ahol többen is ellátásra szorultak – több mentőegységet riasztottak. Egy fiatal férfit és egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, őket jelenleg is az intenzív osztályon kezelik. Egy fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét sajnos nem lehetett megmenteni.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

17 éves fiú volt az áldozat

Az anyósülésen utazó, mindössze 17 éves Tibor egy szempillantás alatt életét vesztette az értelmetlen karambolban. Az autót a háta mögött ülő barátjának az édesapja vezette – tudta meg a Ripost.

Minden ismerőst megrázott tragédia

A tinédzser halála nagyon megrázta az ismerősöket és rokonokat. „Drága testvérem, miért? Belehalok a fájdalomba!” – fakadt ki a fiatal ismerőse az interneten, ahol most rengetegen gyászolják a baleset áldozatát.

Piros jelzésnél hajtott a sínekre

A lap szerint a kocsi állítólag a piros jelzés ellenére hajtott rá a sínekre éppen akkor, amikor megérkezett a kereszteződésbe a HÉV.

A H6-os vonal lassan a katasztrófa vonala lesz?

Fél nappal a tragikus HÉV-baleset után máris újra megtörtént a baj, ezúttal a H6-os vonalon hajtott egy szerelvény elé egy Audi Q8 a Soroksári út 115. számnál. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket

Figyelmetlenül hajtott ki

Hétfőn délelőtt a H6-os HÉV vonalán haladt az egyik szerelvény, amikor a Soroksári út 115. számnál egy Audi Q8 vezetője figyelmetlenül hajtott ki a telephelyről.

Elvitte az Audi elejét a HÉV

Az ütközés ezek után elkerülhetetlen volt. A HÉV az Audi elejét vitte le, személyi sérülés szerencsére nem történt. A baleset miatt egy órát nem jártak a szerelvények ezen a vonalon.

Két hete is megtörtént

Súlyos baleset történt május 1-én este Budapesten, a 14. kerületi Kerepesi út elején, az Egyenes utcai átjáróban, ahol egy Csömör felől az Örs vezér tere felé haladó H9-es HÉV szerelvény elé kanyarodott egy Ford Focus kombi.

Hatalmas csattanás

BudapestKörnyéke.hu tudósítója elmondta, a Ford párhuzamosan haladt a HÉV-vel az Örs vezér tere felé, majd a fénysorompó tilos jelzése ellenére jobbra kanyarodott. A gödöllői és csömöri HÉV továbbra is bal oldali közlekedésű, így befelé a bal oldali sínpáron érkezett a szerelvény, amely nagy erővel a Ford jobb oldalába rohant, majd métereken keresztül, majdnem a buszmegállóig tolta maga előtt az autót, amely közben kidöntötte a fénysorompót is.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Budapestkörnyéke.hu