A gödöllői rendőrök 2 nap alatt elfogták azt a 23 éves férfit, aki a gyanú szerint megtámadott és megerőszakolt egy fiatal nőt Kistarcsán. Az eset tavaly márciusban történt. A rendőrök most fejezték be a munkájukat, ezek után az ügyészségen a sor.

Szántóföldön erőszakolta meg

 2021. március 9-én tudta meg a rendőrség, hogy egy férfi egy kistarcsai szántóföldön megerőszakolt egy nőt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Letépte a nadrágját

Ahogy arról a részletesen beszámoltunk a férfi hátulról mindkét kezével átfogta a nyakát, majd maga előtt tolva egy mezőgazdasági területre lökdöste. A férfi a sértett nadrágját letépte és akarata ellenére megerőszakolta.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Halállal fenyegette

A rémült nő hiába próbált szabadulni és segítségért kiáltani, támadója megfenyegette, ha nem marad csendben, meghal.

Megrúgta, megütötte

A dulakodás közben a nőnek sikerült a lábával eltolnia magától a férfit, amit az erőszakoskodó úgy torolt meg, hogy halántékon rúgta és ököllel arcon ütötte áldozatát, majd elmenekült a helyszínről. A nő könnyű sérülést szenvedett.

Szűk két nap kellett az elfogására

A gödöllői rendőrök már másnap este elfogták a férfit, aki részben ismerte el az erőszakos bűncselekmény elkövetését.

Drogozott

Azt mondta, hogy a támadás előtt kábítószert fogyasztott, a bántalmazásról csak halovány emlékfoszlányai vannak, azt viszont tudja, hogy az együttlétért fizetett, erről a sértettel is megállapodtak.

A helyszínen

A rendőrség felvétele

Az ügyészség következik

A jelenleg is letartóztatott 24 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta.

Címlapfotó: a rendőrség felvétele.