Egy igazi szexuális ragadozóval, egy valóságos állattal találkozott szerencsétlen kistarcsai várandós asszony az utcán. A férfi kinézte, elkapta, elvonszolta magával, majd egymás után kétszer megerőszakolta a várandós nőt.

Elvonszolta magával a várandós nőt

Megragadta, majd egy elhagyatott területre vonszolta áldozatát az erőszakoló – félelmében a nő szinte védekezni sem mert. A bíróság letartóztatta a tettest, aki ellen a Gödöllői Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntette miatt nyomoz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hátulról mögé lépett

A szerencsétlenül járt nő március 9-én a sértett gyalogosan közlekedett Kistarcsán, amikor a gyanúsított hátulról mögé lépett, átfogta a nyakát, majd egy mezőgazdasági területre vonszolta – írják az ügyészség közleményében. EZ IS ÉRDEKELHET: Edzésre ment a Kistarcsán halálra gázolt 13 éves kislány

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Letépte a ruháját

Letépte a ruháit, majd megerőszakolta a nőt, aki félelmében eleinte védekezni sem mert. Később, amikor megpróbált ellenállni a férfi meglökte, ezért az asszony a földre esett, ahol a tettes fojtogatni kezdte, majd ismét megerőszakolta. EZT OLVASDTAD? „Nem bírok ott létezni, ahol ez a borzalom megtörtént” – megszólalt a negyedik emeletről kizuhant Pannika keresztanyja

Megverte a várandós nőt

Ekkor a nő jelezte, hogy gyermeket vár és születendő kislánya miatt megpróbálta a férfit cselekménye abbahagyására bírni. Amikor a nőnek sikerült a gyanúsítottat letolnia magáról, a férfi többször megütötte, majd elhagyta a helyszínt.

Bármikor elszökhet a tettes

Figyelemmel a terhére rótt bűncselekmény jelentős tárgyi súlyára és a kiszabható büntetés várható mértékére a tettessel szemben fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

Legsúlyosabb intézkedés

Megalapozottan feltehető, hogy a tettes szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást megnehezítené, ezért az ügyészi indítvány szerint a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelése indokolt vele szemben.

Letartóztatták a tettest

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója távmeghallgatás útján megtartott ülésén meghallgatta az erőszakoskodó férfit és az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a letartóztatását az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, de legfeljebb 2021. április 12-ig. EZT IS NEKED ÍRTUK: Kistarcsa és Nagytarcsa fordított világa: A kicsi nagyobb, a nagy pedig kisebb

Nem tetszett neki a döntés

A döntést az ügyész tudomásul vette, míg az erőszakos férfinek nem tetszett a döntés, ezért fellebbezett ellene. Ha elítélik, akár 10 évet is kaphat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció