Égre-földre keresik őket a rendőrök, de eddigi fáradozásaik sajnos nem vezettek eredményre.

A fővárosból tűnt el Glonczi Lejla

A 17 éves lány a 15. kerületből, egy intézetből indult ismeretlen helyre. Eltűnése kapcsán a 15. Kerületi Rendőrkapitányság folytat eljárást. A zsaruk e pillanatban is nagy erőkkel próbálják felkutatni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy fotó az eltűnt lányról

A 15. kerületből tűnt el a fiatal lány – Fotó: Police.hu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Glonczi Lejla személyleírása

A tinédzser 161 centiméteres testmagassággal rendelkezik. Egy átlagos testalkatú lányról van szó. Haja fekete színűre van festve, vállig ér, szeme színe pedig barna.

Egy holland férfinek is nyoma veszett Budapesten

Petrus Christianus De Keijzer a 21. kerületből tűnt el. A 61 éves férfit is megfeszített erővel keresik a rendőrök. Két nappal ezelőtt veszett nyoma, azóta nem tudni, hol lehet.

Ezek is érdekelhetnek!

Szerda óta nem látták

A holland férfi május 17-én távozott este 8 óra körül egy csepeli lakásból. Hogy hova vezetett útja, az rejtély. Azóta ugyanis senki sem tudja, hol lehet.

Egy fotó a holland férfiról

Petrus Christianus De Keijzernek szerda este veszett nyoma – Fotó: Police.hu

Az eltűnt férfi személyleírása

Egy 183 centiméter magas, izmos férfiról van szó. A barna hajú férfinak nincs különös ismertetőjegye a rendőrségi leírás szerint, azt azonban tudni lehet, hogy milyen ruhát viselt utoljára.

Ez lehetett rajta

A férfi eltűnésekor sötétkék-fehér fűzős, sárgás szélű lábbelit viselt. Sportos jellegű nyári farmernadrág volt rajta, amely zöldes-szürke színű. Bársonyos gallérú kabátja homokszínű, míg inge kék alapon narancssárga kockás.

Így lehet segíteni a rendőrök munkáját

Akinek információja van a két eltűnt személy hollétéről, akár névtelenül is tehet bejelentést. A 06-80-555-111-es számon érhető el a Telefontanú, amely éjjel-nappal hívható, csakúgy, mint a 112-es segélyhívó szám. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív