Nem egy, hanem két teherkocsi szabadult el a felújítás alatt álló 3-as metró alagútjában múlt pénteken. Az üzemi balesetben egy ember meghalt.

Egy nappal korábban ünnepelte születésnapját

A halálos áldozattal járó balesetben megsérült két ember még aznap elhagyhatta a kórházat – közölte a BKV Zrt. hétfőn az MTI-vel. A életét vesztett munkás egy nappal 50 születésnapja után halt meg.

A Kálvin tér közelében történt a baleset

A BKV közleménye szerint a metró középső szakaszának munkaterületén, a Corvin-negyed és a Kálvin tér között történt a baleset július 30-án.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Azonnal beszámoltunk a tragédiáról

Már a Nagyvárad térnél elszabadult a gyilkos szerelvény

A Nagyvárad téren elszabadult két teherkocsi, amelyen két ember tartózkodott. A kocsik három embert elsodortak, egyikük halt meg.

Felújításon dolgoztak

A baleset halálos áldozata és sérültjei is a felújítást végző vállalkozó szakemberei, akik a kezelésükben lévő munkaterületen dolgoztak saját eszközeikkel.

Rendőrségi vizsgálat

A rendőrség szakértők bevonásával vasúti közlekedés veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Együttérzés

A 3-as metró felújításának koordinálását végző Metró Felújítási Projekt Igazgatóság munkatársai és a BKV dolgozói együttérzésüket fejezték ki.

Vidékről jött dolgozni

Az áldozat egyébként nem budapesti, hanem Nógrád megyei, édesanyjával egy faluban élt.