Óriási fékezést és csattanást lehetett hallani a helyiek beszámolói szerint. A sofőr elhagyta a tett helyszínét.

A sírköveknek ütközött egy autós Cegléden

Cegléden a Török Ignác utcában baleset történt. Eddig ismeretlen okokból egy autós egy temetőbe hajtott, és több sírkőnek is nekiütközött. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Zajlik a műszaki mentés

Az autó elszállítását már megkezdték. Addig az autósoknak kerülnie kell. Ezt az Újváros szél utcában tudják megtenni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nagy tempóval ütközhetett a sírköveknek

Egy helyi Facebook csoportban tették közzé az esetről készült fotót. A kommentelők beszámolói szerint még a Sugár utcában is hallani lehetett a hatalmas fékezést és a csattanást.

Ennél a temetőnél történt a baleset

Nem maradt az autónál a sofőr

Az autó sofőrje a beszámolók alapján fogta magát, kiszállt és elsétált. Van, aki szerint okkal nem maradt a helyszínen. Egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy ittas állapotban ült-e volán mögé, esetleg bódult állapotban vezetett-e.

Egy villanyoszlopot is kitört

Egy másik kommentelő arról számolt be, hogy az autó kiütött egy villanyoszlopot is. Elég nagy tempóval hajthatott be a temetőbe, mivel egy hozzászóló azt állítja, 70 centiméterrel tolta arrébb az egyik síremléket.

Volt már hasonló eset idehaza

Néhány évvel ezelőtt Heves megyében hajtott egy autós egy temető kerítésén át a temetőbe. Az az eset Bükkszenterzsébeten történt. Az Opel Astra több mint 100 km/h-s sebességgel haladt.

Ezek is érdekelhetnek!

Lesodródott az útról

Miután a sofőr elvesztette uralmát az autója felett, összetörte a temető kapuját és átszakította a kerítést. Az autó az urnafalnak vágódott neki, amit ledöntött a helyéről. Óriási károkat okozott ezzel.

Szétszóródtak a hamvak

Az urnafalban lévő urnák össze is törtek, a hamvak pedig szétszóródtak. A település polgármestere intézkedett. Értesítette a temetkezési vállalatot, ők pedig összegyűjtötték az urnákat és a hamvakat. Kiderült, hogy az a sofőr ittasan ült volán mögé és beismerő vallomást is tett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A sírköveknél megállt autó – Forrás: Cegléd és környéke Sebességmérés/ Útinform