Az éjjel a férje vitte sürgősségi ellátásra az egykori szépségkirálynőt. Kulcsár Edina a kórházból jelentkezett be közösségi oldalán, elmondása szerint a lába sérült meg.

A kórházból posztolt

Kulcsár Edina és G.w.M. első közös gyermeke nemrégiben jött világra. A kis Amara érkezését szinte egy egész ország várta már, tagadhatatlan, hogy nagy figyelem és érdeklődés kíséri a kislány és szülei mindennapjait. Ezért is ijedhettek meg igazán Edina követői vasárnap este, amikor az egykori szépségkirálynő a kórházból posztolt Instagram-oldalára. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megsérült a lába

Edina 24 órán át elérhető Instagram-történetben számolt be róla, hogy a baleseti osztályra került, mert megsérült a lába. Azonban megnyugtatott mindenkit: törésről nincs szó. – írta a Blikk.hu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nincs törés

„A férjecském elhozott egy gyors baleseti ellátásra, szóval megleszek. Ilyen ügyesen tudok otthon közlekedni, de szerencsére nem tört el, viszont ettől függetlenül a látvány nem túl szép” – írta Edina az Instagram-történetben, mely ide kattintva érhető el hétfő estig.

Megszületett

Ahogy korábban a Budapestkörnyéke.hu is írt róla, a rajongók már napok óta lázban égtek annak kapcsán, hogy vajon mikor születik már meg a sztárpár gyermeke, ám most mindenki megnyugodhat, hiszen a kis Amara világ rajött. A szülők hétpecsétes titokként őrizték a kislány születésének pontos dátumát, ám a minap már voltak arra utaló jelek, hogy Amara bizony megszületett.

Elszólta magát a barátnő

Edina körmöse és egyben barátnője például egy Instagram-történetet osztott meg, amiben arról beszél, milyen nagyszerű ajándékkal készült barátnője kislánya számára. A poszt tanúsága szerint pedig a strasszokkal kirakott cumit egy Amara nevű kislánynak szánta. Ebből a rajongók arra következtettek, ez csak Edina kislánya lehet, s nos úgy tűnik nem is tévedtek.

Csütörtökön született meg

Mindezek után a Bors számolt be arról, hogy Edina május 11-én, csütörtökön hozta világra G.w.M-vel első közös, egyébként pedig a harmadik gyermekét. A lap információi szerint Edina egy budapesti magánkórházban adott életet Amarának, és mind a baba, mind pedig az anyuka jól van.

Jelen volt az édesapa is

Természetesen a büszke édesapa is jelen volt a klinikán, mindenben támogatta kedvesét, és még a kislányát is a kezében tarthatta. G.w.M nem sokkal később a közösségi oldalán meg is osztott egy fotót, ahol Amarát tartja a kezében. Ez az első fotó a kislányról, amit a rajongók is láthatnak.

Mindent megkap majd

Ahhoz kétség sem fér, hogy Amara mindent megkap majd szüleitől. Ez abból is látszik, hogy arany babakocsit vettek neki. Kiderült: az aranynak fontos jelentősége van a roma hagyományban, így kicsit megérthetjük a leendő apuka érzéseit is. Az arany a gazdagságot, a szerencsét jelenti.

Különleges plüssmackó

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról néhány hete, hogy többen is kiszúrtak Kulcsár Edina egyik a fotóján egy különleges plüssmackót, amely körülbelül 800 ezer forintot érhet, ugyanis Louis Vuitton a márkája.

Egy 2005-ös darab újraértelmezése

A Louis Vuitton honlapján arról írnak, hogy a maci a Marc Jacobs által a Louis Vuitton 2005-ös tavaszi–nyári show-jára tervezett medve újraértelmezése. Virgil Abloh fedezte fel újra az archívumban, és kisebb méretben frissítette fel a macit – szúrta ki az RTL.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: RTL.hu