A bagi szakaszon hét jármű is érintett volt egy balesetben. A forgalomkorlátozás már megszűnt, ám a kocsisor így is nagyon lassan halad. Jelentősen megnövekedett menetidőre kell számítania annak, aki a főváros felé az M3-ason keresztül szeretne eljutni.

Baleset történt az M3-ason

Hétfőn a kora reggeli órákban baleset történt az M3-as Budapest felé vezető oldalán, írta meg a rendőrség kicsivel 8 óra előtt. A 35-ös kilométerszelvény, azaz Aszód környékén hét jármű ütközött össze egymással. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Senki sem sérült meg

A balesetben személyi sérülés nem történt. A körülményeket még vizsgálja a rendőrség. A baleset következtében több kilométeres torlódás alakult ki.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A Katasztrófavédelem is beszámolt az esetről

A katasztrófavédők azt írták, hogy a begi pihenő után 500 méterre történt az eset. A járműveket az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították. Az egyik autó a belső sávban állt, mozgásképtelen volt.

Egy ideig csak egy sávon haladt a forgalom

A baleset után sokáig csak egy sávon tudtak közlekedni a járművek. Mostanra a forgalomkorlátozás már megszűnt. Ettől függetlenül az Útinform friss információi szerint a torlódás csak nagyon lassan oszlik fel.

Holttestet találtak az M3-as egyik pihenőjében

Úgy tűnik, mintha el lenne átkozva az M3-as. Szombaton látott napvilágot a hír, hogy az M3-as autópálya Rekettyés pihenőjében egy holttestet találtak egy autóban. A történtekről a Kékvillogó is beszámolt.

Kiderült, ki az áldozat

Egy középkorú férfi hunyt el, közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa. A heol.hu úgy tudja, hogy egy ukrán rendszámú gépkocsi sofőrje lett rosszul, majd lehúzódott a pihenőbe az M3-as Nyíregyháza irányába vezető oldalán. A férfi természetes halált halt.

Ezek is érdekelhetnek!

Útburkolat javítás miatti korlátozások

Az M0-s autóút keleti szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé, az M3-as autópálya csomópontja közelében az útburkolat javításán dolgoznak a szakemberek, írja az Útinform. A munkálatok idejére a 67-es és a 70-es km között lezárták a belső sávot. A forgalom csak a külső sávon és a kollektor ágon tud haladni, 6-7 km-es jelenleg a torlódás.

Baleset a 2-es főúton

A 2-es főúton, Göd belterületén a 24-es kilométerszelvénynél összeütközött egy autós és egy motoros. A baleset miatt a fél útpályát lezárták. Torlódásra kell számítani a környéken.

Árokba hajtott egy autó a 33-as főúton

A 33-as számú főúton Poroszló közelében egy személygépkocsi sofőrje hajtott az árokba. A 24-es kilométerkőnél félpályán halad a forgalom. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció