Három napja sejthető, hogy komoly fenyegetést kapott az emberminiszter. Most egy levélben az EMMI elismerte, valóban ez a helyzet, ezért őrzik 24 órában Kásler Miklóst.

Civilruhás rendőrök is védik

Egy lakóbuszból figyelik őt a rendőrök, de időnként rendőrautó is megjelenik a háznál. Mint kiderült, a minisztert életveszélyesen megfenyegették, ám erről nem beszélhet – írja a Blikk.

Amerikai protokoll szerint járnak el

Megtiltotta a hatóság Kásler Miklósnak, hogy a fenyegetésével kapcsolatban akár egy szót is szóljon bárkinek – elemezte a helyzetet a bulvárlapnak Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

A járvánnyal lehet összefüggésben

Úgy vélem, ahogy korábban Müller Cecíliát, úgy Kásler Miklóst is a járványügyi intézkedésekkel elégedetlen, sértett ember fenyegethette meg – fogalmazott a szakember.

A miniszter legutóbbi nyilvános szereplése

Az MTI három napja írt Kásler Miklós nyilvános szerepléséről. Akkor aláírták azt az együttműködési megállapodást, amely lehetővé teszi, hogy a jövő évtől egy-egy robotsebészeti eszközzel műthessenek az onkológiai klinikán és a dél-pesti kórházban. Ezen vett részt a poltikus

Februárban lehetett tudni Müller Cecília megfenyegetéséről

Életveszélyesen megfenyegették az országos tisztifőorvost, Müller Cecíliát – írta BudaPestkörnyéke.hu februárban. A Koronavírus Sajtóközpont megerősítette, hogy a hatóságok biztosítják az országos tisztifőorvos mozgását. Úgy tudni vírustagadók vagy a kijárási korlátozás ellen fellépők lehetnek a fenyegetők.

Európában utcai erőszak a korlátozások miatt

Hollandiában november közepén a kormány részleges lezárásokat rendelt el. Az intézkedések elleni tüntetések a múlt hét végén erőszakos zavargásba torkolltak, a rendőrség mintegy 200 embert állított elő.

Az Antillákon is van gond bőven

A francia kormány december 31-re halasztotta az Antillákon a koronavírus-járvány elleni oltási kötelezettséget az egészségügyi dolgozók és a tűzoltók számára, miután az intézkedéssel szembeni tiltakozásokból kinőtt általános szociális mozgalom néhány napja zavargásokká fajult.

A mai nap egyik legfontosabb híre járványügyben

Címlapfotó: MTI/Soós Lajos