Az üzletlánc idei utolsó szórólapjából kiderül, hogy milyen kedvezményes árakon kínálják a szilveszter slágertermékét.

Négy napig tart az akció

A Lidl üzletei a karácsonyt követően már december 27-én kinyitnak. A tűzijátékok vására december 28-án, szerdán kezdődik meg, és egészen az év utolsó napján, szombatig tart, szúrta ki a Pénzcentrum. Érdemes észben tartani, hogy a Lidl üzletei sok más áruházhoz hasonlóan rövidített nyitvatartással várják a vásárlókat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt lehet kapni párszáz forintért

A legkisebb kaliberű pirotechnikai termékektől csodát nem érdemes várni, ám ezek cserébe rendkívül olcsón beszerezhetők. A 399 forintos pattogó egérke december 28-án ráadásul csak 299 forintért lesz beszerezhető. A népszerű Durranós sikolyt 519 forintos áron kínálják, de december 28-án és 29-én csak 449 forintba fog kerülni.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Néhány ezer forintért valódi tűzijátékokat is kínálnak

A néhány ezer forintos telepek között akadnak olyanok, amelyek valódi tűzijátékhoz hasonló élményt ígérnek. Ilyen a 9 lövéses Baby octopus, amely alapára 2999 forint, de az akció első két napján csak 1999 forintba fog kerülni. M16 / Stalingrad és a Big star fantázianevű telep, előbbi 16, utóbbi 25 lövéses. Áruk 5399 valamint 6999 forint, de december 28-án és 29-én még ennél is olcsóbban meg lehet őket kapni.

Rakétákat is árulnak

A Hurrican Rocket Pack 25 darabos rakétacsomag 29.999 forintért, egy darab rakéta így 1200 forintra jön ki. A csomag mellé ajándék tűzijáték telepet is adnak. A Taifun rakétacsomag mindössze 4999 forintba kerül, 5 rakétát tartalmaz.

Ezek is érdekelhetnek!

Ezt tudják a drágább termékek

Azok a tűzijáték telepek, amelyek több lövést tartalmaznak, árban is drágábbak. Az 50 lövéses Phanter 14.999 forintba kerül, míg a 100 lövéses Jaguar 28.990 forint. A 150 lövéses Leopard 43.999 forintba kerül.

A nagyobb kaliberért szintén többet kell fizetni

A 25-28 milliméteres kaliberű tűzijátékok látványosabbak, mint a kisebbek, cserébe több pénzt is kérnek értük. A 29 mm-es Diamond 25 lövéses, ára 23.999 forint. A 48 milliméteres, szintén 25 lövéses Greek Warrior 69.999 forintba kerül.

A legdrágább tűzijáték igazán különleges

A Superpower elnevezésű tűzijáték 20-30 milliméteres kaliberű, és 165 lövést ígér. Ára ennek megfelelően nem csekély, 90.000 forintba kerül. Ennyi pénzért viszont egy komplett házi tűzijátékot kap az ember a pénzéért, ráadásul egész évben használható termékről van szó.

Van egy fontos kitétel

A tűzijátékok vásárával kapcsolatos szórólap alján van egy fontos megjegyzés. A Lidl nem mindegyik üzletében lesznek elérhetők a pirotechnikai termékek. Az áruházlánc legtöbb boltja ugyanakkor részt vesz az akcióban.

Érdemes tájékozódni vásárlás előtt

A tűzijátékok nevei alapján rá lehet keresni az interneten, hogy a gyakorlatban hogyan néznek ki működés közben. Persze aki meglepetést szeretne, az megveheti látatlanban is a termékeket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu