A 25 éves nő orvosi segítségre szorulhat – a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. Balogh Vivien Krisztina szombaton este távozott ismeretlen helyre egy fővárosi, 8. kerületi lakásból.

Ismeretlen helyre távozott

A rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves Balogh Vivien Krisztina március 26-án 20 óra 40 perc körül egy 8. kerületi lakásból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök a bejelentés óta keresik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Melegítőt és bőrkabátot viselt

Balogh Vivien Krisztina átlagos alkatú, hosszú haja fekete, kontyba kötött. Eltűnésekor vajszínű bőrkabátot és barna melegítőt viselt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Aki bármit tud, jelentkezzen!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a nő tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

15 éves lány tűnt el

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy kétségbeesetten várja haza családja a 15 éves Rozmis Erika Hajnalkát. A fiatal lány Tiszakécskén élt édesanyjával, nevelőapjával és fiatalabb testvérével. Mind azért imádkoznak esténként, hogy Era hazatérjen. A tinédzser otthonából tűnt el és azóta sem vette fel a kapcsolatot a családjával. 

Édesanyja napok óta nem alszik

A fiatal lány édesanyja, Pintér Erika Hajnalka napot óta nem alszik, nem tudja, mi történhetett Erikával. „Nagyon nehéz ez a helyzet. Aggódom, mi lehet vele. Tudom, hogy most kamasz és lázad. Csak abban tudok reménykedni, hogy hazajön. Sosem gondoltam volna, hogy velünk ilyesmi megtörténhet” – mondta kétségbeesetten az asszony a Borsnak,.

Életvidám lány

Era egy életvidám, mindig mosolygós lány, aki nagyon jó kapcsolatot ápolt családjával és szívesen töltötte az idejét a barátaival is. Néhány hónapja azonban megváltozott minden.

Teljesen kifordult önmagából

„Olyan 4-5 hónapja megismerkedett egy fiúval. Onnantól teljesen kifordult önmagából. Egész nap csak a telefont nyomkodta és kizárt mindenkit az életéből” – árulta el az édesanya.

Mielőtt elment, összevesztek

„Mielőtt elment, összekaptunk, mert elvettem tőle a telefonját. Féltem, hogy elszökik és jogos volt a félelmem. Minden ajtót bezártam, viszont ő kiugrott az ablakon” – tette hozzá.

Már várták a ház előtt

A lányt az anyuka szerint ekkor már egy autó várta a ház előtt. Valószínűleg a fiúval már korábban megbeszélték, hogy menni fog érte. Az sincs kizárva, hogy öccse telefonjáról értesítette a nála idősebb szerelmét. Édesanyja elmondta, a lánnyal előtte semmi gond nem volt, nagyon jóban voltak és mindent megbeszéltek. A fiatal lány után már a rendőrség is nyomoz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt nő. Fotó: police.hu