A Gyáli-patak erdős területén nyomozók nyüzsögtek ott, ahol máskor béke és csend honol.

Órákon át dolgoztak az egyenruhások

A Bors egyik olvasója számolt be a lapnak arról, hogy rendőrök lepték el a Gyáli-patak egyik erdős részét. A hírek szerint több ember csontjait találták meg elásva. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csak a kutyáját akarta sétáltatni

A lap olvasója a környéken a kutyáját szokta sétáltatni. Most azonban erre nem volt lehetősége, mert az egyenruhások valósággal megszállták a területet. Azt mondta, mindegyikőjük a földet vizsgálta az erdős, füves területen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy vadőr értesíthette a rendőröket

A lap információi szerint egy vadőr szólt a rendőröknek. Arról számolt be, hogy emberi csontokat talált a földben. Nem csupán néhány csontról volt szó, állítólag rengeteg csont került elő a földből.

Ezt mondták a rendőrök

A Bors megkereste a rendőrséget az eset kapcsán. A Budapesti Rendőr-főkapitányság lényegretörően fogalmazott. Azt mondták, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja a megtalált emberi csontok kapcsán.

Ez történik most

A BRFK közigazgatási eljárást indított az eset kapcsán. Amennyiben lesznek újabb fejlemények, arról mielőbb be fogunk számolni.

Ezek is érdekelhetnek!

Szentendrén is emberi csontokat találtak

A rendőrség lezárta azt az ügyet, amit még 2020 márciusában indítottak. Akkor két csecsemő csontjait találták meg egy szentendrei családi ház udvarán. Nem lehet azonban megállapítani, hogy bűncselekmény történt.

A maradványokat savval öntötték le

A csontokat savval öntötték le, ez megnehezítette a nyomozók munkáját. Az orvosszakértők bevonása után sem lehetett egyértelmű választ adni arra, hogy a csecsemők bűncselekmény következtében hunytak-e el.

Először emberölés miatt zajlott a nyomozás

2020 tavaszán még emberölés miatt rendelt el nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A 24.hu úgy tudja, hogy gyanúsítás nélkül lezárták az ügyet.

Kérdés, hogy egyáltalán élve születtek-e a csecsemők

A csontok alapján nem lehet eldönteni azt, hogy a csecsemők élve születtek-e, mondta el Szabóné Berki Bianka szóvivő. Ezért történhetett meg az, hogy az emberölés miatt indított nyomozást gyanúsítás nélkül lezárták. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív