Óriási rendőrségi készültség mellet lépett szombaton a nyilvánosság elé az Emberi Erőforrások Minisztériumának életveszélyesen megfenyegetett minisztere, Kásler Miklós. A Budakeszin élő miniszter egy helyi kerékpárút átadón jelent meg. Három nap után most lépett először nyilvánosság elé a politikus.

Biztonsági készültség

Jelenős biztonsági készültség volt szombat délelőtt Budakeszi és Budaörs között a Farkashegyi repülőtérnél. Itt adták át a Zsámbéki-medence bicikliút-hálózatának első szakaszát. Az eseményen ott volt a nyilvánosságot napok óta kerülő, életveszélyesen megfenyegetett Kásler Miklós miniszter is. Az eseményről készült beszámolónkat ide kattintva éred el!

Rendőrautó a reptér bejáratánál

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Sok rendőr

A Farkashegyi repülőtér bejáratánál villogó rendőrautó, a repülőtéren mikróbusszal érkezett rendőrök vigyáztak a miniszterre. Civil ruhás rendőrök figyelték a résztvevőket.

Kásler Miklós megérkezett az eseményre

Rendőrök figyelték a miniszter minden lépését

Életveszélyes fenyegetés

Itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon az elsők között írtuk meg, hogy Kásler Miklós miniszter budakeszi háza előtt folyamatos a rendőri készültség. A minisztérium sajtóosztálya tegnap adott ki arról közleményt, hogy a minisztert és családját életveszélyesen megfenyegették.

Budakeszi polgármestere, Győri Ottilia segített a miniszternek a helyszínen

Vigyáztak a miniszterre

Az átadóra érkezett minisztert az autója szinte a pódiumig vitte, majd az átadó után a szalagok átvágását követően pár lépésre állt meg ismét a minisztertől, aki rövid udvariaskodás után gyorsan távozott.

Sokan figyelték a minisztert

Amerikai protokoll szerint járnak el

Megtiltotta a hatóság Kásler Miklósnak, hogy a fenyegetésével kapcsolatban akár egy szót is szóljon bárkinek – elemezte a helyzetet Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő. “Úgy vélem, ahogy korábban Müller Cecíliát, úgy Kásler Miklóst is a járványügyi intézkedésekkel elégedetlen, sértett ember fenyegethette meg” – fogalmazott a szakember.

Rendőrök a Farkashegyi reptéren

A miniszter legutóbbi nyilvános szereplése

Az MTI három napja írt Kásler Miklós nyilvános szerepléséről. Akkor aláírták azt az együttműködési megállapodást, amely lehetővé teszi, hogy a jövő évtől egy-egy robotsebészeti eszközzel műthessenek az onkológiai klinikán és a dél-pesti kórházban. Ezen vett részt a poltikus, vagyis három napja most először lépett nyilvánosság elé.

Civil és hivatásos biztonságiak a helyszínen

Müller Cecíliát is megfenyegették

Életveszélyesen megfenyegették az országos tisztifőorvost, Müller Cecíliát – írtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon februárban. A Koronavírus Sajtóközpont akkor megerősítette, hogy a hatóságok biztosítják az országos tisztifőorvos mozgását. Úgy tudni vírustagadók vagy a kijárási korlátozás ellen fellépők lehettek a fenyegetők. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: Budapestkörnyéke.hu