Pótlóbusz jár a 24-es villamos helyett toronydaru-építés miatt pénteken és szombaton este fél tíz után a teljes vonalon, a Keleti pályaudvar és az Orczy tér között szombaton este fél tízig, valamint vasárnap egész nap – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A hétvégén

A BKK közleménye szerint szombaton este fél tízig és vasárnap egész nap a 2M villamos rövidített útvonalon, a Jászai Mari tér és az Orczy tér között közlekedik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Az útvonal

Az említett időben a 24-es villamos módosított útvonalon, a Közvágóhíd és a Blaha Lujza tér között jár, a Magdolna utca, valamint a Blaha Lujza tér között a 28-as villamos vonalát követi.

Pótlóbusz

A 2M és a 24-es villamosok helyett pótlóbusz jár 24-es jelzéssel a Keleti pályaudvar és az Orczy tér között – írták.

Itt tud felszállni

A BKK tudatta, a 24-es pótlóbuszra a Keleti pályaudvarnál, a Kerepesi út pályaudvar felőli oldalán, a 30-as busz végállomása mögött lehet felszállni.

Egy másik villamos is

Ahogy arról korábban a BudaPestkornyek.hu beszámolt az 50-es villamosvonal korszerűsítési munkák miatt október 11-től, hétfőtől október 30-ig, szombatig a villamos csak a pestszentlőrinci szakaszon, Villanytelep és a Béke tér között jár, a Határ út és a Lajosmizsei sorompó között pótlóbusszal lehet utazni. 

A teljes felújításról itt írtunk részletesen

A HÉV-nél is van változás

A H6-os HÉV október 15-től 17-ig, péntektől vasárnapig csak a Közvágóhíd és Szigetcsép között jár pályakarbantartás miatt. Szigetcsép és Ráckeve között a H6-os pótlóbusszal lehet utazni. 

Címlapfotó: Albert Lugosi felvétele.