Új üzletet nyitott az iStyle a budapesti Árkád bevásárlóközpontban pénteken, és a nyitás alkalmából néhány termékét akciósan árulta.

Óriási akció

Az előzetes tájékoztatás szerint a MacBook Air M1-et 499 900 forint helyett 329 900 forintért, az M2-t pedig 599 900 forint helyett 469 900 forintért adták, ami természetesen sokak érdeklődését felkeltette.

Brutális sor

Az előzmények ismeretében nem meglepő módon, brutálisan nagy sor alakult ki a bolt előtt már jóval a nyitás előtt. Másfél órával a start előtt már hömpölygött a tömeg az Örs vezér téri bevásárlóközpontban, és a helyzet a későbbiekben sem változott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Olvasói fotó

Olvasói fotó

A készlet erejéig

Az első hazai Apple Premium Partner üzletben a készlet erejéig hirdették meg a nem mindennapi akciót, és a nagy érdeklődés miatt nem sokkal a nyitás után be kellett avatkozni.

Hármasával vitték a cuccokat

„Kedves istyle.hu, tekintve, hogy fél órával nyitás előtt kígyózó sor állt, nem szeretnétek korlátozni a megvásárolható termékek számát? Tekintve, hogy hármasával viszik a cuccokat?… Nem igazán sikerült felkészülni a hatalmas nyitásra…” – érkezett egy hozzászólás még délelőtt.

Korlátozást vezettek be

Az üzlet ezek után az internetes közösségi odalán jelentette be, hogy „a nagy érdeklődésre való tekintettel a MacBook Air M1 modellünk vásárlásának maximális számát 2 darabban korlátozzuk, hogy minél többen távozhassatok álmaitok MacBook-jával.”

Olvasói fotó

Olvasói fotó

„Itt is megy a mutyi”

„Ma kétszer voltam. A sor reggel és este is ugyanolyan. Aztán este kifele menet találkoztam egy ifjonccal a hóna alatt egy air-rel. Megkérdeztem tőle, hogy mennyit állt sorba érte. Mondta, hogy semennyit, mert régebben ennél a cégnél dolgozott. Hiába, itt is megy a mutyi ezerrel..” – osztotta meg tapasztalatait egy kommentelő.

Olvasói fotó

Olvasói fotó

„Nem ciki?”

„Amikor van pénzed Macbookra, mégis egy 100 méteres sor végén rohadsz, hogy megkaphasd pár forinttal olcsóbban, az nem ciki?” – tette fel az esti órákban a költői kérdést egy kiábrándult vásárló.

Kiemelt kép: brutális sor a nyitó napon. Fotó: iStyle.