A feltételezett elkövető balesetet okozott egy robogóval, majd elfutott. A drogot viszont a motorban felejtette.

Kábítószer birtoklás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklása bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Balesetet okozott

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. szeptember 8-án 8 óra 15 perc körül Budapest 2. kerületében, a Tamara utcában egy robogóval balesetet okozott, majd elfutott.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Ott felejtette

A helyszínelés során a rendőrök a motor ülése alatt három csomag, közel két kiló kábítószergyanús növényi anyagot találtak, írja a police.hu.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, mutatjuk:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

Ő az!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet