Tragédiák sora sújtotta a színészt. A közelmúltban előbb a feleségét, majd fél évvel később az öccsét is elragadta a halál. Körtvélyessy Zsoltra élete azonban pozitív fordulatot vehet, hiszen úgy tűnik, rátalált a szerelem.

Egészségügyi problémákkal küzdött

Körtvélyessy Zsolt, akit sokan a Barátok közt Hoffer Józsijaként ismernek, nemrég szívműtéten esett át. Egy gyulladás miatt három hétig kórházi ápolásra szorult. Új párja naponta látogatta őt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiderült, hogy ki a színész új párja

A színész a két és fél éve elhunyt öccse, Körtvélyessy Csaba volt feleségével alkot egy párt. Körtvélyessy Zsolt elmondta, nem akarta a kapcsolatukat nagy dobra verni. Ugyanakkor így, hogy kitudódott a dolog, nem is akarja letagadni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez a véleménye a kapcsolatukról

“A miénk egy pozitív szerelmi történet” – mondta el a Blikk számára Körtvélyessy Zsolt. Úgy véli, nincs semmi rossz ebben a kapcsolatban. Egymás után veszítették el párjukat, és átélték az ezzel járó gyászt, fájdalmat.

Tragikusan ért véget a színész és testvére hosszú házassága

Körtvélyessy Zsolt és az öccse is 45 évig élt házasságban. Zsolt teljesen összetört a párja elvesztésekor. Azt hitte, egyedül fogja leélni élete hátralévő részét.

Elkezdtek másként tekinteni egymásra a sógornőjével

Régen is jó volt a kapcsolat közte és a sógornője között. Volt feleségével, Judittal, öccsével, Csabával és a sógornőjével gyakran összejártak négyesben. Amikor sógornője is megözvegyült, nem hagyta magára, és saját bevallása szerint elkezdtek másként tekinteni egymásra.

Egymás lelki támaszai voltak

A Barátok közt Hoffer Misije és testvére, Csaba özvegye egymást támogatták a tragédiákat követően. Együtt tudtak érezni egymással, hiszen szinte pontosan ugyanaz történt velük. Mindketten azt hitték, magányosan kell élniük idős korukban.

Ekkor jött a pozitív fordulat

Amikor a gyászt már mindketten feldolgozták, felismerték, hogy nem kell okvetlenül szomorúan, egyedül élniük életük hátralévő részében. Körtvélyessy Zsolt elmondta, sokat gondolkodott ezen, majd az egyik közös ebéd alkalmával már újra tudtak mosolyogni. Ekkor megfogta sógornője kezét, ami mindent megváltoztatott.

Ezek is érdekelhetnek!

Azóta is együtt vannak

A pár együtt, boldogan él. Egykori házastársaikat nem feledik, ugyanakkor a kapcsolatukra úgy tekintenek, mint egy újabb esélyre az élettől. Ezt az esélyt igyekeznek mindketten kihasználni.

A lányaik is boldogok

A színész és párja lányai örülnek, hogy nem maradtak magányosak. Körtvélyessy Zsolt elmondta, rengeteget jelentett számára, hogy bejárt hozzá a párja a kórházba és hogy aggódott érte. A színész egy hete tért haza az egészségügyi intézményből, és már újra dolgozik: a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban két próbán is részt vett azóta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Körtvélyessy Zsolt