Festi jó mulatság, mert felpezsdíti a lelket az alkotás öröme. Segít kikapcsolódni, és feltölti az energiakészleteinket, jókedvet csalva az arcunkra. A festés már a kicsiknek is remek szórakozás, ráadásul hamar megismerhetik az alapszíneket és azok komplementereit, átmeneteit. Ugyanakkor a profi festés szintjét hosszú ideig tart elsajátítani, és nem mindenki akar szöszölni a felrajzolással – erre kínál szuper megoldást a szám alapú festészet!

Számszerűsített csoda

festés számok után egy remek lehetőség azoknak, akik egy izgalmas kifestőt keresnek, vagy csak színezni akarnak és gyönyörködni a kész eredményben. A technika elsajátításával a festés alapjait hamar megismerhetjük, és ezáltal hamarabb megérthetünk sok alapelméletet is. 

A témát illetően sokféle változatból válogathatunk, és a nehézségi fokozatok alapján haladhatunk előre, amikor már kihívást keresünk. Mindenképpen érdemes kerettel együtt megvásárolni a vásznat, mivel az segít kifeszíteni a felületet, így biztos, hogy nem gördül össze vagy gyűrődik meg a munkánk.

A legjobb, hogy a színek kikeverésével sem kell foglalkoznunk – a számok ugyanis azt jelzik, hogy a készlethez kapott festék melyik számozott tégelyben lapul. Amit külön érdemes beszerezni, ami nél több ecset – ha nem kell külön figyelmet fordítani a rendszeres ecsetkimosásra, azzal mind időt, mind festéket tudunk spórolni. 

Haladóknak ajánlott

Ha nem akarunk ecsetre külön költeni és imádjuk a csillogást, akkor a gyémántfestés lesz az ideális választás. Ebben az esetben csak egy csipeszre lesz szükségünk, és a tégelyekben érkező csillogó kis műanyag gyémántokat kell a szám vagy szimbólum alapján felhelyezni a ragacsos vászonra. Ez a fajta alkotói folyamat még inkább edzi a koncentrációs készségeket és a finommotoros mozgást.

Bármelyiket is választjuk, az eredmény szemet gyönyörködtető látvány lesz! A Tefestetted.hu oldalán akár saját fotóinkat is megrendelhetjük, hogy aztán megalkothassuk és akár ajándékként adhassunk át szeretteinknek. Érdemes még ma megnézni a kínálatot!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 15. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.