Egy szokásos hétvégi nagybevásárlás alkalmával is érezheti az ember, hogy mennyivel többe kerülnek minden áruházban a különféle élelmiszerek és más árucikkek, mint egy éve.

Több mint 2 ezer termék árát csökkentette a Tesco

Az áruház kínálatában fellelhető 2000 termék árát csökkentették január óta. A Tesco célja az, hogy ne csak egy termék árát csökkentse, hanem a teljes bevásárlókosár tartalmáért kevesebbet kelljen fizetni, derül ki az áruházlánc friss közleményéből. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Különleges kedvezmények

Azok, akik kiváltják és rendszeresen használják is a Clubcard nevű hűségkártyájukat a Tesco áruházaiban, havonta átlagosan 10 ezer forintot spórolhatnak a Tesco felmérése szerint. Február 19-én rajtol el a “VasárnApp” nevű akció. Ennek keretein belül azok, akik vasárnap használják a Tesco Clubcard applikációt, a vásárlásuk végösszegéből öt százalék kedvezményt kapnak.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Árgarancia

A Tesco “Árgaranciával” ellátott termékeit tartósan alacsonyan tartja 2022 tavasza óta. Mintegy 500 alapvető élelmiszer és háztartási cikk tartozik ebbe a körbe. Az áruházlánc közleményében hangsúlyoza, hogy megállás nélkül ellenőrzik, hogy ezek a termékek valóban olcsón megvásárolhatók legyenek náluk.

Heti 1200 termék vehető meg kedvezményesen

A Tesco üzleteiben hetente 1200 terméket lehet Clubcard segítségével olcsóbban megvásárolni. Egyes termékek ára akár több száz forinttal is drágább lehet az áruházlánc üzleteiben, ha valaki nem Clubcard használatával szeretné azokat megvenni.

Ezek is érdekelhetnek!

Ezért éri még meg kiváltani a hűségkártyát

A Clubcard nem csak arra jó, hogy bizonyos termékeket olcsóbban lehessen beszerezni. A hűséges vásárlók pontokat is gyűjthetnek, amiket a kasszáknál történő fizetéskor forintra lehet váltani. Ezen felül személyre szabott vásárlási kedvezményeket kaphatnak a lojális vevők kuponok formájában.

Külön kedvezményt kapnak a nyugdíjasok

Az infláció súlyosan érinti a nyugdíjasokat. Éppen ezért a Tesco úgy döntött, külön kedvezményt hirdet meg a számukra. Azok a szépkorúak, akik keddenként felmutatják nyugdíjas igazolványukat és Clubcard hűségkártyájukat is használják, 5% kedvezményt kapnak a teljes vásárlásuk összegéből.

Megreformálja az árukészletét a Lidl

A jövőben több zöldséget kínálhat a Lidl. Az üzletlánc vezető beszerzője, azt mondta, szeretnék a Lidl imázsát javítani. Főként a fiatalabb vásárlók értékelik a cégek ilyen jellegű erőfeszítéseit.

Ezt tűzte még ki célul a Lidl

A Lidlnek az a célja, hogy megkülönböztesse magát a többi vetélytársától. Ezért azt tervezik, hogy növelik a kínálatot a növényi fehérje alapanyagú termékeik tekintetében. A húsok ára egyébként is jelentősen megnőtt az utóbbi időben, ezért ez ésszerű döntésnek tűnik.

Olcsóbb keleti szomszédunknál bevásárolni, mint itthon

A romániai Lidl üzletekben számos termék ára jóval kedvezőbb, mint idehaza. A zöldségek mellett a gyümölcsök, a szeszes italok és az üdítők is kedvezőbb áron kaphatók Romániában. Kevesebbet kell fizetni keleti szomszédunknál a sajtokért, az édességekért és a felvágottakért is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív